Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Laporta, amb els 60 anys dels Drets Humans


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

10.12.2008 11:56

Laporta, amb els 60 anys dels Drets Humans

www.fcbarcelona.cat


El president Joan Laporta ha participat en la lectura de la Declaració Universal dels Drets Humans, organitzada pel Col·legi d’Advocats de Barcelona per commemorar el 60è aniversari de la carta.


Aquest dimecres se celebren els seixanta anys de la redacció de la Declaració dels Drets Humans. Per commemorar aquesta efemèride, el Col•legi d’Advocats de Barcelona ha celebrat un acte en què diverses personalitats catalanes han llegit diversos articles de la Declaració Universal dels Drets Humans.

Caravana dels Drets Humans

Sota el nom ‘La caravana dels Drets Humans’ aquest dimecres al matí s’ha dut a terme la celebració dels 60 anys de la declaració, aprovada i proclamada el 10 de desembre del 1948 per l’Assemblea General de les Nacions Unides.

Lectura dels articles 20 i 21

Joan Laporta ha estat l’encarregat de llegir els articles 20 i 21 de la Declaració Universal dels Drets Humans. A més del president del Barça, altres personalitats també han participat en aquest acte, com són l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, el conseller d’Interior, Joan Saura, la consellera de Justícia, Montserrat Tura, i el periodista Josep Cuní, entre d’altres.
Foto: Sport
Foto: Sport
La caravana, a la plaça Universitat
L’exposició ‘La Caravana dels Drets Humans’ està situada a la plaça Universitat. La degana del Col•legi d’Advocats de Barcelona, Sílvia Giménez-Salines, ha estat l’encarregada de donar la benvinguda a l’acte i inaugurar la caravana dels Drets Humans, que estarà oberta fins al 15 de desembre.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana