Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Força i emoció al Palau


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

06.12.2008 13:33

Força i emoció al Palau

Aquest dissabte, i un cop més, el Palau Blaugrana ha estat l’escenari principal de la XI Marxa Special Olympics-APPS.


Les instal·lacions del FC Barcelona han estat aquest dissabte l’espai per viure una jornada festiva i reivindicativa com és l’onzena marxa dels Special Olympics-APPS. I és que pocs minuts després de dos quarts de dotze del migdia l’onzena marxa Special Olympics-APPS ha creuat la barrera de l’Accés 7 del Camp Nou enfilant la recta final de la caminada que ha començat a les onze a la Plaça Maria Cristina, a l’Avinguda Diagonal.

Nodrida representació blaugrana

06-12-08_OLIMPICS_03.jpgEl vicepresident primer, Alfons Godall; la directora de la Fundació del FC Barcelona, Marta Segú; el director de Relacions Externes, Manel Estiarte; l’exfutbolista Julio Alberto Moreno, i l’exjugador d’handbol Andrei Xepkin, han representat el Barça en aquesta emotiva i reivindicativa jornada.

L’objectiu de la marxa, que duu el lema “Tots junts som Imparables”, és lluitar per aconseguir unes millors condicions per a les persones amb discapacitat intel·lectual. Al mateix temps, vol conscienciar la societat que es tracta d’un col·lectiu vulnerable que necessita el suport de tots plegats.

Agraïments mutus

Francesc Martínez de Foix, president dels Special Olympics a Catalunya, ha reconegut la importància del suport del Barça . “Pels temps de crisi que corren, i perquè aquest any ha estat molt difícil, ha estat molt important tenir de nou el suport del Barça”, ha reconegut Martínez de Foix.

Des de l’APPS, el seu màxim representat aquest migdia al Palau, Jordi Costa, ha explicat la importància del lleure i l’esport per a aquest col·lectiu, per bé que ha afegit un altre ingredient bàsic perquè tot això rutlli. “Perquè tots junts siguem imparables és imprescindible un fort vincle amb les famílies; que s’impliquin totes les parts”, ha subratllat Costa.

Per la seva banda, el vicepresident Alfons Godall ha felicitat l’organització i les associacions impulsores per haver arribat ja a l'onzena edició. “Benvinguts a casa vostra. És un honor per al Barça que esteu aquí, al Palau Blaugrana, un escenari on hem aconseguit importants victòries. El president del Barça i tota la Junta Directiva volem fer més i volem que fem més coses plegats perquè sou els millors”, ha resumit Godall.

Partit animat

06-12-08_OLIMPICS_01.jpgTot seguit, el primer dels actes del Palau ha estat un partit de futbol sala entre els veterans del Barça i la selecció Catalana Special Olympics-ACELL.

L’espectacle amb acrobàcies aèries a càrrec de Lorraine i el xou de Desatrosus Cirkus han animat un Palau Blaugrana que aquest dissabte ha estat un exemple de força i emoció.


Força i emoció al Palau
Spot molt aplaudit
Durant l’acte s’ha projectat als videomarcadors del Palau l’espot protagonitzat per dos futbolistes del primer equip: Carles Puyol i Bojan Krkic. També han estat a l'acte l'extenista Sergi Bruguera i el president de l'Agrupació Barça Veterans, Ramon Alfonseda.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana