Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Augmenten un 59% les localitats alliberades


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

20.11.2008 19:24

Augmenten un 59% les localitats alliberades

www.fcbarcelona.cat


A 72 hores per a la disputa del partit contra el Getafe, un total de 11.524 abonats ja han alliberat la seva localitat. Amb el nou funcionament del Seient Lliure, el club garanteix que aquests socis obtindran la meitat del preu de l’entrada.


El Barça-Getafe d’aquest diumenge a les 19 hores és el primer partit en què entra en vigor el nou funcionament del Seient Lliure. Una de les novetats principals és que els socis abonats que hagin alliberat la seva localitat 72 hores abans de l’inici del partit rebran el 50% del preu de l’entrada (descomptat l’IVA i les despeses de gestió).

El pagament, durant la setmana que ve

Aquest dijous a les 19 hores s’ha complert el termini de les 72 hores prèvies i un total de 11.524 socis, que diumenge no vindran al Camp Nou, ja han posat la seva localitat a la venda. En aquest cas, els abonats cobraran, durant la setmana que ve, de la meitat del cost de l'entrada, encara que finalment no s'hagi venut.

Augment del 59%

Aquest volum de localitats alliberades (11.524) supera la mitjana que hi havia fins ara. En els 5 partits de Lliga disputats a l'estadi aquesta temporada, la mitjana d'entrades alliberades 72 hores abans del matx se situava en 6.817. Per tant, després d'aquest canvi en el funcionament del Seient Lliure, en aquest primer partit s'ha produït un augment del 59% de localitats alliberades.

L'objectiu: millorar l'assistència

Amb aquestes novetats en el funcionament del Seient Lliure, el club vol posar en circulació més entrades i mobilitzar el màxim nombre d'aficionats barcelonistes perquè acudeixin al Camp Nou. Cal tenir en compte que, fins ara, hi havia una mitjana de 32.000 abonats del club que ni acudien a l'estadi ni alliberaven la seva localitat.

Canals de venda

Amb el nou servei de venda d'entrades per Internet , els aficionats del Barça poden imprimir-se les entrades des de casa . Una opció que s'afegeix als altres canals de venda (Taquilles, telèfon 902 1988 00 i Servicaixa).
Augmenten un 59% les localitats alliberades
El Seient Lliure segueix obert
Els socis del FC Barcelona que encara no hagin alliberat la seva localitat ho poden seguir fins els últims instants abans de l’inici del partit. Es pot fer a través del lloc web del club, els terminals del ServiCaixa i el telèfon 902 1899 00. En aquest cas, els socis només rebran el 50% del preu de l’entrada sempre i quan es vengui.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana