Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Camp Nou, escenari de l’ECA


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

18.11.2008 18:27

El Camp Nou, escenari de l’ECA

www.fcbarcelona.cat


El Camp Nou ha estat l’escenari de la primera sessió del grup de treball de Relacions Institucionals de l’ECA. El president Joan Laporta és el president d’aquest grup de treball i el director de futbol, Raúl Sanllehí també n’és membre.


Des de quarts d’onze del matí i fins un quart de cinc de la tarda, les Llotges Noves del Camp Nou han estat l’espai on s’han abordat bàsicament dues qüestions. Per una banda, s'ha ultimat una postura comuna dels clubs per la Sessió Plenària de Diàleg Social de la Comissió Europea de demà i  per l'altra, s'han consensuat postures per a la reunió executiva de l’ECA.

Demà, reunió de la Comissió Europea

QM3D8070.jpgDemà dimecres, el president Laporta i Raúl Sanllehí seran a Brussel·les en aquesta sessió de la Comissió Europea com a representants de l’ECA juntament amb Michael Gerlinger del Bayern, Michelle Centenaro, Secretari Genaral de l’ECA i Petr Dolszal, del Slavia de Praga.

Per a la propera reunió de l’ECA

QM3D8059.jpgPel què fa als assumptes més actuals del món del futbol, s’han consensuat postures per presentar a l’executiva de l’ECA per definir el posicionament de l’associació en temes com la protecció dels clubs formadors de jugadors, transferència de jugadors, especificitat del futbol, sistemes de llicències, així com també el control de costos dels clubs.

Aquestes recomanacions del grup de treball de Relacions Insitucionals es traslladaran a l’executiva (board) de l’ECA en la pròxima cimera que es celebrarà a Milà el proper 4 desembre.


El Camp Nou, escenari de l’ECA
Representats a la cimera
En aquesta reunió, han participat a banda de la representació blaugrana, Michael Gerlinger, del Bayern de Munich, Fernando Gomes del Porto, Julien Fournier de l’Olympique de Marseille, Alvaro García-Alamán, del Real Madrid, Eugeni Smolentsev, del Spartak de Moscú, Peter Lawwel del Celtic de Glasgow, Filips D’Hondt, del Club Brugge, Bernhard Heusler, del FC Basel 1893, Dan Tana, del FK Crvena Zvezda, Axel Bernhardt, del FC Vaduz, Seppo Miettinen del MyPa i per part de l’administració de l’ECA, Michele Centenaro i Dierderik Dewaele


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana