Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Els vestidors i la carpa, al desembre


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

12.11.2008 13:20

Els vestidors i la carpa, al desembre

www.fcbarcelona.cat


Aquesta setmana han començat les obres dels nous vestidors del Barça Atlètic i de la carpa de premsa, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, que han d’estar acabades en un mes.


Els operaris de la Ciutat Esportiva treballen a ple rendiment per enllestir la construcció del nou edifici que albergarà els vestidors, el gimnàs i els despatxos dels tècnics del Barça Atlètic. L’edifici, que serà ubicat al costat del camp d’entrenament 7, ocuparà un espai de 1.100 m².

Cal recordar que el Barça Atlètic es trasllada al nou edifici amb motiu de l'arribada del primer equip a la Ciutat Esportiva. I és que l'equip tècnic i els jugadors de Josep Guardiola ocuparan les dependències que fins ara feien servir els jugadors del filial.

La carpa de premsa

També han començat aquesta setmana les obres de la carpa de premsa, destinada a acollir els mitjans de comunicació que segueixen el dia a dia del primer equip, un cop aquest es traslladi definitivament a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí.

carpa_5.jpgLa carpa, que podrà albergar fins a 100 periodistes asseguts, comptarà amb tots els mitjans tècnics per facilitar el treball de les ràdios i les televisions, així com les connexions per Internet.

El nou espai, amb una superfície de 300 m², comptarà també amb tres sales-plató per dur-hi a terme entrevistes individualitzades als jugadors.

La carpa de premsa també estarà enllestida al desembre.
Els vestidors i la carpa, al desembre


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana