Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Del Camp Nou a la Ciutat Esportiva


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

25.09.2008 11:51

Del Camp Nou a la Ciutat Esportiva

Sergi Nogueras


En els últims dies a la Ciutat Esportiva Joan Gamper s’hi estan duent a terme una sèrie de canvis per tal d’adaptar-la a l’arribada del primer equip, prevista per al mes de novembre.


El canvi del Camp Nou a la Ciutat Esportiva cada dia és més a prop. Després que la Junta Directiva aprovés a l’última reunió el pressupost per a les modificacions a la Ciutat Esportiva, les reformes no s’aturen a les instal•lacions de Sant Joan Despí.

Primers canvis

La primera part sobre la que ja s’està treballant des de fa gairebé dues setmanes és la gespa del camp 1. En aquest cas, ja s’ha començat a remoure la terra, pas inicial perquè s’hi acabi instal•lant una gespa igual a la que hi ha actualment al Camp Nou.

Altres reformes

foto_xrea.jpgAquesta reforma serà segurament la més visible de totes, però n’hi haurà algunes altres. L’objectiu final és que tot l’edifici annex a aquest camp 1 –el que té una grada coberta- englobi totes les necessitats perquè el primer equip pugui preparar-se en les mateixes condicions amb què ho fa avui en dia al Camp Nou.

Per fer-ho possible s'hauran de dur a terme alguns canvis en el vestidor (com pot ser la instal•lació de taquilles per a ús individual dels jugadors), millores en el gimnàs i adaptació d’alguns espais per convertir-los en despatxos per a Josep Guardiola i la resta de membres del cos tècnic del primer equip.

Zona per als mitjans

Just davant d’aquest edifici s’hi instal·larà una zona de treball per als mitjans de comunicació en què s’hi inclourà una sala de premsa (per a les compareixences tant del tècnic com dels jugadors) i diferents espais destinats a poder-hi fer entrevistes individualitzades.

Ús diari

Des del primer moment en què es va planificar la Ciutat Esportiva ja es va preveure que estigués capacitada per afegir-hi canvis i millores com els que ara es portaran a terme. Per tant, l’arribada del primer equip serà totalment compatible amb l’ús diari que ja tenia la Ciutat Esportiva per al futbol base i molts dels equips de les seccions del club.
Del Camp Nou a la Ciutat Esportiva
El filial, també
La resta d'obres i modificacions aniran destinades a crear una nova zona de treball per al Barça Atlètic, que era l'equip que fins ara utilitzava l’edifici annex al camp 1, que ara serà per al primer equip. Per tant, s’instal•laran una sèrie d’espais adaptats entre el camp 8 i el 9 en què a banda dels vestidors, un gimnàs i una zona de tractament, l’equip que dirigeix Luis Enrique també disposarà, entre d'altres, de despatxos i d'un magatzem.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana