Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El gel més blaugrana, a punt


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

23.09.2008 10:00

El gel més blaugrana, a punt

www.fcbarcelona.cat


Al setembre, la Pista de Gel del FC Barcelona va tornar a obrir les seves portes. Després que durant el mes d’agost estigués tancada per fer obres de manteniment, ja torna a estar llesta.


Cada any, durant l’agost, la Pista de Gel del FC Barcelona tanca les portes al públic per fer obres de manteniment i millorar les instal•lacions. Aquest procés consisteix en diferents fases. Primer es desgela tot el gel de la pista per poder repassar la pintura de les línies i de l’escut del Barça. Després, durant quatre dies, una maquinària gela de nou l’aigua per aconseguir diverses capes de gel fins a arribar als 3,5 cm idonis.

Com un congelador

“El funcionament és com el d’un congelador. Sota terra hi ha un serpentí, on hi ha aigua amb anticongelant. Les màquines creen fred per aconseguir que l’aigua estigui per sota de zero i que el terra es mantingui molt fred. Les màquines reguen a petites quantitats fins a aconseguir la capa òptima, d’uns 3,5 centímetres”, explica Marta Cierco, directora de la Pista de Gel.

Tothom hi pot patinar

La pista de gel està a disposició de l’escola de patinatge del FC Barcelona i de les seccions d’hoquei gel i de patinatge artístic perquè es preparin per a les competicions. Però també hi pot patinar tothom que ho desitgi. Els aficionats poden calçar-se uns patins i passar una bona estona patinant sobre el gel més blaugrana.
El gel més blaugrana, a punt
Dades de la Pista
La Pista de Gel del FC Barcelona es va inaugurar el 30 d’octubre del 1971. Té un aforament de 1.256 espectadors i la pista està formada per 61 x 26 metres d’aigua gelada.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana