Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Laporta, amb les penyes d’Astúries


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

21.09.2008 12:53

Laporta, amb les penyes d’Astúries

www.fcbarcelona.cat


Joan Laporta va participar aquest dissabte, envoltat d’una enorme expectació, en la XIII Trobada de Penyes Barcelonistes d’Astúries. Una Trobada en què els miners i les mines asturianes van acaparar bona part del protagonisme.


Només aterrar a terres asturianes el president blaugrana, acompanyat dels vicepresidents Alfons Godall i Rafael Yuste, es va desplaçar fins a la localitat de Mieres, on va ser rebut per l’alcalde a l’Ajuntament. Seguidament Joan Laporta va acudir al Valle de Turón, on, en un acte carregat d’emotivitat, va dipositar una ofrena al monument a les víctimes de la mina de carbó de San José de Turón.

Gran expectació

200908_penyesasturies.jpgCom ja va passar en l’arribada del primer equip a Gijón, la comitiva barcelonista va estar acompanyada en tot moment d’un elevat nombre d’aficionats i simpatitzants del club. Concretament en aquesta ofrena floral van ser més de 200 les persones que van acompanyar els directius blaugrana. El Coro Minero del Turón, format per 30 exminers, va posar la nota musical amb les dues cançons que va interpretar.

Laporta col•labora amb els apuntaladors miners

presientibadores.jpgJoan Laporta es va mostrar especialment actiu en una exhibició d’apuntaladors miners. I és que el president blaugrana no va dubtar a ajudar-los a aixecar un dels tres troncs de fusta que servien per fixar les mines amb l’objectiu que els túnels no s’enfonsessin. Aquest gest va provocar els aplaudiments de les persones que presenciaven aquell instant.

Sopar oficial

200908_penyesasturies_x6x.jpgFinalment, va tenir lloc la visita a la seu de la Penya Barcelonista de Turón, així com el sopar oficial d’aquesta Trobada, al qual van acudir representants de pràcticament totes les penyes d’Astúries. Després d’aquest sopar, el vicepresident Alfons Godall va destacar com la comitiva barcelonista havia percebut en tot moment “l’enorme il·lusió i el barcelonisme que es respira a Astúries”.
Laporta, amb les penyes d’Astúries
Bons records
En el seu discurs del sopar oficial Joan Laporta va fer referència al fet que, en la darrera ocasió en què va estar amb els penyistes asturians i va baixar a una mina, l’abril del 2006, el FC Barcelona va acabar guanyant la Lliga i la Champions. “Astúries és terra de conqueridors, i nosaltres volem reconquerir un passat recent. Espero que aquesta sigui una temporada d’èxits”, va comentar el president blaugrana en aquest sentit.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana