Els veterans, a la final

Club

17.09.2008 13:51

El Barça Veterans jugarà dijous la final de la Masters Cup d’Egipte, després d’imposar-se a les semifinals per 3-2 als veterans del Reial Madrid.

L’equip de l’Agrupació Barça Veterans va derrotar dimarts al vespre el Reial Madrid per un ajustat 3-2. Els homes que entrenen Josep Maria Fusté i Josep Palau van obrir el marcador amb un gol de Lluís Carreras, que va aprofitar una badada del porter.

Intercanvi de gols

El conjunt madridista va empatar gràcies a García Cortés, que va transformar un penal de Bonano sobre Amavisca, però els blaugranes van recuperar l’avantatge ràpidament, amb un doblet de Cuéllar, que va deixar el marcador amb un 3 a 1 al descans.

Ja al segon temps, Amavisca va retallar la distància, i els blancs van buscar l’empat fins a l’últim minut, especialment arran de l’expulsió de Villena a falta de cinc minuts, però el gol no va arribar i el partit va acabar amb el resultat de 3-2 per als catalans.
Dijous, la final
Els veterans del FC Barcelona jugaran dijous, a les onze de la nit, la final de la Masters Cup contra el Palm Hills egipci. Els blaugranes ja van guanyar el títol l’any passat, i ara volen revalidar el títol en aquesta segona edició del torneig.