Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


L'últim reportatge de Joan Segarra


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

04.09.2008 11:44

L'últim reportatge de Joan Segarra

Àngels Prieto


Barça TV va tenir l’oportunitat d’enregistrar l'últim reportatge televisiu de Joan Segarra, tot just ara fa onze mesos. El seu fill Joan va posar veu als records del Gran Capità, ja afectat per una greu malaltia.


La família Segarra va rebre l’octubre del 2007 un equip de Barça TV a la casa de Taradell, on l’excapità del Barça ha passat els últims anys de la seva vida. La televisió del Club volia fer un reportatge del qui havia estat el Gran Capità del Barça de les Cinc Copes, en el marc del programa ‘Històries del Camp Nou’, que cada setmana repassa una figura del barcelonisme.

Avui es remet a Barça TV

iaio_02.jpgEl reportatge, que avui es remetrà a Barça TV a les 16.30, les 21.00 i les 23.30, mostra les darreres imatges en vida de Joan Segarra, passejant pels carrers de Taradell, així com les impressions i les vivències de l’exjugador, a través del testimoni del seu fill Joan.

Joan Segarra fill relata, entre d’altres anècdotes, el dia en què, amb 4 anys, el seu pare el va treure de la mà al Camp Nou, el dia de la inauguració de l’Estadi, i com, cinquanta anys després, va haver de ser ell qui l’acompanyés al mig del camp, amb motiu dels actes commemoratius que es van celebrar l’any passat.

L'últim reportatge de Joan Segarra

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Representació de la Junta a Taradell
Els vicepresidents Alfons Godall i Rafel Yuste, i els directius Jacint Borràs i Xavier Bagués assistiran demà al sepeli de Joan Segarra, que tindrà lloc a Taradell a les 12 del migdia.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana