Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La Fundació entra a formar part de l’ECOSOC


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

02.09.2008 11:18

La Fundació entra a formar part de l’ECOSOC

www.fcbarcelona.cat


El prestigiós Consell Econòmic i Social (ECOSOC) de les Nacions Unides, que debat sobre aspectes econòmics i socials d’abast mundial, ha acceptat la Fundació FC Barcelona com a membre.


Aquest Consell, integrat per organitzacions i entitats del sector privat i de la societat civil de 54 països, serveix com a fòrum de discussió per aportar idees que promoguin en l'àmbit mundial millores en la vida de la població, la plena ocupació, el progrés econòmic i social i el foment del respecte dels drets humans i les llibertats fonamentals.

L’ECOSOC, a proposta del seu Comitè d’Organitzacions No Governamentals, ha acceptat la Fundació com a membre consultiu, i, per tant, a partir d’ara serà convidada com a entitat per oferir puntuals contribucions al treball del Consell i els seus òrgans subordinats en temes clau en què la Fundació tingui experiència o coneixement.

Un reconeixement a la feina ben feta

La Fundació ha pogut accedir a aquest privilegi gràcies a la presentació d’una candidatura que conté un informe complet en què es detallen acuradament els objectius i les iniciatives que en fonamenten l’acció. Aquesta inclusió a l’ECOSOC ha estat conseqüència del reconeixement d’aquesta entitat de les Nacions Unides a la rellevància dels programes i projectes que la Fundació està implementant arreu del món en benefici de la infància.

Aportar recomanacions

L’ECOSOC està actualment presidit per l’haitià Léo Mérorès i el formen més de 3.000 Organitzacions No Governamentals i iniciatives socials del sector privat de tot el món. Les entitats i organitzacions de la societat civil que formen part de l’ECOSOC tenen com a funció coordinar la tasca dels oganismes especialitzats i de les comisions regionals de l’ONU, i emetre recomanacions de política dirigides al sistema de les Nacions Unides i als Estats membres.
La Fundació entra a formar part de l’ECOSOC


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana