Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


De nou, al capdavant dels clubs


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

28.08.2008 20:05

De nou, al capdavant dels clubs

www.fcbarcelona.cat


Joan Laporta ha actuat aquest dimecres de president de l’Executiva de la European Clubs Association, en absència de Karl-Heinz Rummenigge.


El president Joan Laporta ha liderat aquest dijous l’Executiva de l’ECA (European Clubs Association), ja que, com a vicepresident primer, ha substituït el màxim dirigent de l’organització, Karl-Heinz Rummenigge.

Aquesta reunió ha estat la primera trobada de l’Executive Board Meeting de l’ECA, després de l’Assemblea Plenària del 7 i el 8 d’agost.

L’organització dels clubs ja comença a cimentar els seus passos i, de fet, Michele Centenaro, el secretari general, ha explicat els plans immediats de l’Associació. Com en tots els inicis, els temes administratius centraran aquesta primera fase.

Grups de treball, en marxa

Després de la intervenció de Centenaro s’han reunit els diferents grups de treballs, entre els quals destaca el de Relacions Institucionals, liderat pel president Laporta. El director de futbol, Raül Sanhlleí, representa el Barça en el de competicions.

Una altra de les qüestions centrals de la trobada de l’ECA a Montecarlo ha estat la confirmació del procés de pagament als clubs de la seva compensació per la seva aportació de jugadors a l’Eurocopa del 2008. Aquest pagament es farà aquesta temporada.

La relació amb Europa

Pel que fa a les relacions amb la Unió Europea, l’ECA ha discutit el document presentat per algunes federacions esportives al Parlament Europeu sobre el reconeixement de l’especificitat de l’esport.

L’organització també ha reforçat la seva posició respecte de la importància del diàleg social del futbol, ja que els clubs a través de l’ECA estan reconeguts com a membres de ple dret (‘partner’ social) en aquesta matèria.

Al matí, reunió de la UEFA

Al PSFC (Professional Football Strategy Council) de la UEFA s’ha avançat significativament en tres temes: en la protecció de menors, en un nou sistema de llicències dels clubs i també en el diàleg social.
Foto: El president Joan Laporta i el director de futbol, Raül Sanhlleí en una fotografia d'arxiu.
Foto: El president Joan Laporta i el director de futbol, Raül Sanhlleí en una fotografia d'arxiu.
El calendari
La propera reunió de l’Executiva de l’ECA serà la segona quinzena de novembre.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana