Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Encara no ets soci?


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

17.08.2008 12:05

Encara no ets soci?

www.fcbarcelona.cat


El club ha engegat un nova campanya de captació de socis amb cinc fotografies obra del prestigiós estudi londinenc Diver/Aguilar.


Amb l’objectiu d’ampliar la base de socis del club, s’ha iniciat una nova campanya de captació de socis que ja surt en diferents mitjans de comunicació escrits i que també es percep ja en alguns 'banners' del lloc web del club.

La campanya gràfica, formada per cinc fotografies, està elaborada per l’Agència Creativa Calda Naya, l’empresa responsable de la darrera campanya del Seient Lliure, i es podrà veure als principals diaris generalistes i esportius catalans a partir del 23 d’agost.

ninxa_paxgina_cat.jpgLes instantànies són obra del prestigiós estudi londinenc Diver/Aguilar, especialista també en retrats de personatges populars com els cantants Sting, Kylie Minogue, Lenny Kravitz, Björk i l’actor Adrien Brody, entre d’altres.

Els més petits

Dues de les fotografies estan dedicades als blaugranes més menuts i, per tant, relacionades amb el programa ‘Creix amb el Barça’. Els protagonistes d’aquests dos anuncis són una nena que se sap de memòria l’himne del club i un nen a qui el seu pare ha posat de nom Lionel.

Ser més que un seguidor

MP_diari_barcxa_noi_cat.jpgEls altres tres anuncis estan adreçats als aficionats sèniors. El protagonitzen un noi que ha plantat gespa del Camp Nou al jardí de casa seva, una noia amb un mòbil amb l’himne i un seguidor que al minut 2 de partit, empatant a zero, pensa “avui patirem”.
Encara no ets soci?
També a través de les ones
A més, també s’han fet dues falques radiofòniques per al ‘Creix amb el Barça’. En aquest sentit, la campanya s’inicia a les principals emissores el 25 d’agost, i es podrà escoltar coincidint amb l’horari dels programes esportius que emeten.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana