Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


'Dies de Jocs’, a la ‘Revista Barça’


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

14.08.2008 12:32

'Dies de Jocs’, a la ‘Revista Barça’

www.fcbarcelona.cat


Coincidint amb la celebració dels Jocs de Pequín 2008, els socis del Barça estan rebent el número d’agost de la “Revista Barça”, dedicat a aquest gran esdeveniment esportiu i que incideix especialment en la dinàmica olímpica del FC Barcelona.


Aquesta temàtica s’aborda partint de la base que el FC Barcelona, com a club poliesportiu que és, es troba endinsat en la tradició de l’olimpisme. D’aquesta manera, s’ha fet un treball de vinculació entre els Jocs Olímpics que s’estan celebrant al llarg d’aquest mes d’agost amb les competicions en què participen esportistes del Barça. En definitiva, la “Revista Barça” aborda, des de totes les vessants possibles, la relació entre aquesta cita esportiva internacional consagrada al conjunt dels esports i el club barcelonista, una relació que es remunta a l’any 1920 i que perdura en l’actualitat.

Àmplia representació blaugrana

En la present edició dels Jocs Olímpics hi participaran, en les seves categories respectives, més d’una vintena d’esportistes blaugrana. D’entre tots ells se n’han escollit cinc perquè expliquin les seves experiències prèvies i les seves il•lusions per a Pequín. Aquest és el cas David Barrufet (handbol), Juan Carlos Navarro (bàsquet), Sonata Milusauskaite i Jackson Quiñónez (atletisme), així com Toni Bové (ATS-fisioterapeuta de la secció de bàsquet).

Sota el titular “Amb la medalla o sense” es parla de l’èpica de l’esport mitjançant sis històries que es refereixen a la humanitat que hi ha al darrere de cada història olímpica. Els protagonistes, en aquest cas, són el marxador Jordi Llopart; els exjugadors del Barça d’handbol Mateo Garralda i Enric Masip; l’exporter de l’equip d’hoquei patins blaugrana Carles Folguera, i l’exciclista Sergi Escobar.

Conversa amb Manel Estiarte

D’altra banda, a la secció “Parlem amb...” s’inclou una entrevista amb el nou cap de relacions externes del FC Barcelona, Manel Estiarte, el qual vetllarà per la relació i la representació de la institució davant d’organismes i institucions culturals, cíviques i socials. L’exjugador de waterpolo, amb una dilatada trajectòria olímpica, arriba amb la intenció de posar al servei de la institució tot el que l’esport li ha ensenyat.

Fes clic aquí per descarregar-te aquest número de la "Revista Barça" (document pdf en català)

'Dies de Jocs’, a la ‘Revista Barça’
Altres continguts
A la secció “L’ex” l’atleta José Manuel Abascal recorda la medalla de bronze que va assolir a Los Angeles 84, una medalla que va fer-li un lloc en la història de l’esport espanyol i també en la de l’atletisme blaugrana. El pòster de les pàgines centrals —amb una fotografia de Dani Alves amb una dedicatòria per a tots els socis del Barça—; la secció “Quina nit!”, en què es fa un repàs històric dels diferents noms que ha rebut al llarg de la història l’actual Barça Atlètic de Luis Enrique, i la visita del Boca Juniors al Camp Nou amb motiu de la 43a edició del Trofeu Joan Gamper completen els continguts que la “Revista Barça” ha preparat per al seu número d’agost.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana