Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Patrick Auset i Xavier Bagués, directius


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

13.08.2008 21:01

Patrick Auset i Xavier Bagués, nous directius

www.fcbarcelona.cat


Patrick Auset i Xavier Bagués, fins ara membres de la Comissió Social del FC Barcelona, s'incorporaran com a nous membres de la Junta Directiva, segons s'ha acordat en la reunió d'aquest dimecres.


Seguint l’article 30è dels Estatuts del Club, a proposta del president, s’ha acordat la provisió de dos nous directius, Patrick Auset i Lladó i Xavier Bagués i Sellés. Tots dos s'incorporaran a la Junta Directiva, dins l'Àrea Social. Cal recordar que aquests nomenaments estan condicionats a la ratificació de la pròxima Assemblea general, el diumenge 24 d'agost.

QM3D9373.jpgPatrick Auset i Lladó, nascut el 22 de març de 1958 a Perpinyà, és llicenciat en Ciències Econòmiques l'I.T.E.C. de Tolosa de Llenguadoc. En l'àmbit professional, actualment és Director General d'AUSET S.A, una societat de serveis amb 130 treballadors i amb seu a Perpinyà. També forma part del consell d'administració de l’UPE 66 i de l'escola La Bressola. Fundador i president de la Penya Barcelonista de Perpinyà (1995-2003), va incorporar-se a la Comissió Social del FC Bacelona el 2003. Té el número de soci 26632.

QM3D9322.jpgXavier Bagués i Sellés, nascut el 2 de maig de 1965 a Sallent, és empresari i agent comercial. Secretari i president de la Penya Barcelonista de Sallent (1994-2003), també va incorporar-se a la Comissió Social del FC Barcelona el 2003. Té el número de soci 29323.
Patrick Auset i Xavier Bagués, nous directius


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana