Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Futbol d’alt nivell a partir de 14 euros


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

12.08.2008 13:48

Futbol d’alt nivell a partir de 14 euros

www.fcbarcelona.cat


El Barça 2008/09 s’estrena aquest dimecres a la Lliga de Campions, i tant els socis com els aficionats poden gaudir d’aquest partit d’alt nivell a bon preu.


Gaudir de futbol d’alt nivell a bon preu és un dels molts al·licients per venir aquest dimecres a l’estadi. El Barça 2008/09 es presenta oficialment i es pot fruir d’aquest inici de l’equip dirigit per Josep Guardiola amb entrades a partir de 14 euros.

Preus especials per als socis

Per als socis amb abonament de temporada el partit està inclòs en l’abonament. La resta de socis tenen un 20% de descompte sobre el preu de l’entrada i, per tant, poden adquirir la seva localitat a partir de 14 euros i fins a 49. El públic en general ho pot fer a partir de 18 i fins a 61 euros —els preus són especials en comparació amb els habituals de Lliga de Campions.

Fins aquest matí ja s'han venut un total de 8.100 localitats per a aquest partit, però hi haurà entrades disponibles fins que comenci gràcies a l'alliberament de localitats a través del Seient Lliure. D'aquestes més de 8.000 localitats, n’hi ha prop de 500 que corresponen als aficionats polonesos.

Els canals de venda

Des de dijous passat aquestes entrades estan a la venda i estan oberts tots els canals, que en aquest cas són els mateixos per als socis i per al públic en general. Per tant, les taquilles del club, el telèfon 902 189900 i els terminals Servicaixa estan a l’abast de tots aquells socis i aficionats blaugrana que encara no tinguin entrada de Champions.
Futbol d’alt nivell a partir de 14 euros
De vacances? Seient Lliure
Els socis que estiguin de vacances, perquè ens trobem en ple mes d’agost, o que no puguin assistir a l’enfrontament saben que poden alliberar la seva localitat a través del Seient Lliure i, per tant, fer possible el somni d’un altre blaugrana: viure un partit al Camp Nou, en aquest cas, de Champions.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana