Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Les samarretes del Memorial, a subhasta


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

04.08.2008 16:21

Les samarretes del Memorial, a subhasta

www.fcbarcelona.cat


Des d’aquest dilluns i fins a l’11 d’agost es poden aconseguir dues samarretes: les que van lluir els jugadors del Barça i els de la Fiorentina al Memorial Artemio Franchi. Per fer-ho s’ha de participar en una subhasta solidària en línia.


Durant aquests set dies serà possible aconseguir dues samarretes força especials. Es tracta del darrer acte vinculat al Memorial Artemio Franchi i, per tant, lligat al partit solidari disputat el 30 de juliol passat entre el Barça i la Fiorentina.

Aquells que vulguin aconseguir les dues samarretes de l’enfrontament poden accedir a la pàgina d’E-Bay i licitar en línia.

Es tracta de dues samarretes idèntiques a les que portaven els jugadors de la Fiorentina i els blaugranes, cadascuna signada pels futbolistes de cada conjunt així com també pel president de la UEFA, Michel Platini.

Els beneficis d’aquesta subhasta en línia se sumaran als recaptats en el partit disputat la setmana passada i també es repartiran entre la recent constituïda Fondazione Fiorentina Onlus, la Fondazione Artemio Franchi i la Fundació del FC Barcelona. La part dels diners corresponent a la Fundació blaugrana servirà per avançar el centre XICS de Burkina Faso.
Les samarretes del Memorial, a subhasta


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana