Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Barça recorre al TAS


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

30.07.2008 14:10

El Barça recorre al TAS

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona presentarà un recurs al Tribunal Arbitral de l’Esport contra la decisió de la Comissió sobre l’Estatut del Jugador per la qual obliga el club a alliberar Messi per participar en els Jocs Olímpics.


La Comissió sobre l’Estatut del Jugador ha resolt, en una decisió notificada avui, que l’alliberació de jugadors menors de 23 anys per als Jocs Olímpics és obligatòria per a tots els clubs, i indica que l’aplicació del dret consuetudinari està justificada en aquest cas.

El FC Barcelona presentarà en breu un recurs contra aquesta decisió davant el Tribunal Arbitral de l'Esport a Laussane en què sol•licitarà la seva anul•lació així com que el procediment es tramiti amb la màxima celeritat possible.

Joan Laporta es pronuncia a Florència

laportamitjans.jpgEl president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha confirmat als mitjans de comunicació desplaçats a Florència la decisió del club de presentar recurs al TAS : “A hores d’ara estem en una situació d’impàs. Avui ens reunirem amb Messi per prendre la decisió que més convingui a totes dues parts. Entenc que la nostra actuació és molt respectable des de l’àmbit esportiu i si la resolució del TAS és favorable s’hauran d’acceptar les nostres pretensions”.

“No volem perjudicar el jugador”

Joan Laporta ha assegurat que el club no vol perjudicar els interessos del jugador: “Teníem previst que Messi viatgés als Estats Units si no es produïa una situació com l’actual. El que no podem fer és perjudicar els interessos del jugador havent-hi una resolució. Entenem que és molt complex poder retenir el jugador i que participi en la gira pels Estats Units. Messi farà el que dictin les normes i entenc que aquestes seran interpretades pel TAS favorablement a les posicions del Barça. El normal és que ara vagi a jugar amb l’Argentina però si el TAS falla a favor del Club, hauria de tornar”.

Amb tot, Joan Laporta ha recordat que Messi es troba enmig d'un "conflicte intern", perquè vol jugar tant amb el FC Barcelona com amb la selecció argentina, però que farà el que diguin les normes.

El Barça recorre al TAS

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Pressions i calendari internacional

Joan Laporta també s'ha referit a l'actuació de l'Associació de Futbol Argentina (AFA) en el cas Messi i a les característiques del torneig olímpic. "L'AFA ha pressionat molt perquè el jugador hi anés (als Jocs). Em sembla injust i fora de lloc, perquè no estem parlant de la Selecció Absoluta. Això és un torneig olímpic, que no reuneix tots els jugadors seleccionables, sinó que és d'esperit amateur. No té sentit que els Jocs es converteixin en una nova Copa del Món, perquè el calendari internacional ja està molt carregat", ha explicat.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana