Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Tres nous directius i canvis a la Junta


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

28.07.2008 19:43

Tres nous directius i canvis a la Junta

www.fcbarcelona.cat


Durant la reunió de la Junta Directiva d’aquest dilluns s’ha decidit la incorporació de tres nous directius: Josep Anton Colomer, Jordi Torrent i Maria Helena Fort. A més, s’han fet canvis en algunes àrees.


Seguint l’article 30è dels Estatuts del Club, a proposta del president, s’ha acordat la provisió de tres nous directius. Es tracta de Jordi Torrent i Sala, que s’incorpora a l’àrea de màrqueting i media; Josep Anton Colomer Guiu, que entra a l’àrea econòmica; i Maria Helena Fort i Cisneros, que formarà part de l’àrea institucional i de patrimoni.

Joan Laporta ha recordat que “aquests nomenaments estan condicionats a la ratificació de la pròxima Assemblea General de Compromissaris”. En aquest sentit, el president ha anunciat que fins que no se celebri el sorteig de la prèvia de la Champions, el pròxim divendres 1 d'agost, no es decidirà la data de l'assemblea. Amb tot, ha deixat entreveure que podria ser a finals del mes d'agost.

Noves cares amb experiència

rplaporta2907_x4x.JPGLes tres noves incorporacions a la Junta del FC Barcelona tenen una àmplia experiència professional. Josep Anton Colomer Guiu, amb el número de soci 15.459, és diplomat en Direcció d’empreses cooperatives per IESE, en Màrqueting per ESADE i en Liderat i innovació per IESE. La seva carrera professional ha estat lligada al grup BBVA.

Jordi Torrent i Sala, soci número 6.440, és empresari i actualment és conseller delegat d’Iluminación Disano, SA. I finalment, Maria Helena Fort i Cisnero, sòcia amb el número 13.635 i de 37 anys, és advocada i és experta en dret administratiu i urbanístic. A l’entitat ha tingut obligacions dins la Comissió Social.

Reestructuració de la Junta

Per la seva banda, també en l’àmbit institucional, la Junta ha aprovat la reordenació de les responsabilitats d'alguns membres de la Junta. Rafael Yuste ha estat nomenat nou vicepresident esportiu. Joan Boix serà el nou vicepresident econòmic i manté el càrrec de tresorer. Joan Franquesa es convertirà en el nou vicepresident institucional i de patrimoni, i Jacint Borràs ha estat nomenat nou president del Barça Atlètic.

Després d'aquestes modificacions, la Junta Directiva queda de la següent manera:

- Joan Laporta, President
- Alfons Godall, Vicepresident primer, responsable de l’àrea social i portaveu
- Rafael Yuste, vicepresident esportiu
- Joan Boix, vicepresident econòmic i tresorer
- Jaume Ferrer, vicepresident de màrqueting i media
- Joan Franquesa, vicepresident institucional i de patrimoni
- Josep Cubells, secretari
- Jacint Borràs, directiu president del Barça Atlètic
- Albert Perrín, directiu responsable de les relacions amb organismes i federacions esportives internacionals
- Alfons Castro, directiu responsable de seguretat
- Maria Elena Fort, directiva Àrea Institucional i Patrimoni
- Josep Anton Colomer, directiu Àrea Econòmica
- Jordi Torrent, directiu Àrea Màrqueting i Media
Tres nous directius i canvis a la Junta
Magda Oranich, nova Síndica del Soci
A banda dels tres nous directius, la Junta Directiva també ha nomenat la nova Síndica del Soci. Magda Oranich i Solagran substitueix Carles Pí-Sunyer, que durant cinc anys ha estat al capdavant del Síndic dels Socis.

Magda Oranich, sòcia número 24.132, és llicenciada en dret. Com a sòcia destaca la seva participació en la Comissió del Segle XXI, encarregada de la reforma dels Estatuts de l’entitat la temporada 2000/01. Aquest nomenament està condicionat també a la ratificació de la pròxima Assemblea general.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana