Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Barça seguirà promocionant Catalunya


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

21.07.2008 13:09

El Barça seguirà promocionant Catalunya

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona ha arribat a un acord amb Turisme de Catalunya per promoure la marca 'Catalunya' durant la gira de pretemporada que durà el club aquest estiu a les ciutats d’Edimburg, Florència, Chicago i Nova York.


Fruit d'aquest acord, el vestuari de carrer que tant els jugadors com els tècnics del primer equip del Barça lluiran durant la gira d’estiu, porta incorporat el logotip de Turisme de Catalunya.

Paral·lelament es faran presentacions dirigides a la premsa, a les agències de viatges i als operadors turístics de les diferents ciutats que visiti l’equip. En aquestes presentacions de Catalunya com a destí turístic participaran representants de Turisme de Catalunya i del FC Barcelona.

Vídeo promocional

Una de les accions més destacades serà la creació d’un vídeo promocional en què els que donen la benvinguda a Catalunya són els jugadors següents del primer equip del Barça: Xavi, Iniesta, Henry, Márquez i Martin Cáceres.

Aquest vídeo es projectarà a les presentacions de promoció turística que es duran a terme a les ciutats de la gira i en els videomarcadors dels diferents estadis on el FC Barcelona jugui els seus partits.
El Barça seguirà promocionant Catalunya
Una col·laboració que ve de lluny
Les dues entitats mantenen una estreta col·laboració des de fa algunes temporades per tal de poder fer servir conjuntament els seus atractius a l’hora de promocionar el turisme a Catalunya. Aquesta unió ha permès que s’hagin realitzat presentacions en importants mercats emissors com ara els Estats Units, Mèxic, Japó, Corea, la Xina i a Europa el Regne Unit, França, Itàlia, Dinamarca...


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana