Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Gamper, als carrers de Barcelona


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

18.07.2008 10:31

El Gamper, als carrers de Barcelona

www.fcbarcelona.cat


Diversos carrers de Barcelona llueixen des de mitjans de juliol desenes de banderoles amb el cartell del trofeu Joan Gamper, que es disputarà el proper 16 d’agost al Camp Nou.


El club prepara tota una campanya de promoció que es podrà veure a diferents punts de Catalunya. Quatre-centes banderoles anuncien per diferents carrers de Barcelona el partit que el proper 16 d’agost es disputarà al Camp Nou entre el FC Barcelona i el Boca Júniors.

Es tracta del trofeu Joan Gamper, que aquest any arriba a la 43a edició i que servirà, una vegada més, d’escenari de la presentació del primer equip de futbol davant la seva afició.

Hostesses als aeroports

taquilles_gamper.jpgPer tal d’animar els socis i seguidors a venir al Camp Nou per Trofeu Joan Gamper, el club ha dissenyat tota una campanya de comunicació, més enllà de les banderoles, amb diverses accions promocionals, com ara la instal·lació, vuit dies abans del partit, d’estands als aeroports de Barcelona, Girona i Reus, on unes hostesses repartiran entre els turistes uns fulletons informatius sobre el partit.

També es repartiran flyers als principals nuclis turístics de la costa catalana, especialment a les platges de Barcelona, el Maresme i el Garraf.

Concurs al Webjúnior

A més, els socis i sòcies del Barça poden gaudir de diverses ofertes i promocions, des de descomptes fins a entrades infantils gratuïtes. El JúniorWeb del club també ha engegat un concurs adreçat als socis júnior, amb un premi ben especial: vint entrades de franc per assistir al Trofeu Joan Gamper i la possibilitat de fer-se aquell dia la foto oficial amb els jugadors.
El Gamper, als carrers de Barcelona
Entrades a la venda
Tots els interessats poden adquirir les seves localitats a les taquilles del FC Barcelona, o bé a través del lloc web oficial , per telèfon, al 902 1899 00 o als terminals de Servicaixa de La Caixa.

El preu de les entrades oscil·la entre els 25 i els 90 euros, amb un 25 % de descompte pels socis.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana