Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


"Esgotarem el mandat per coherència"


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

07.07.2008 01:11

“Esgotarem el mandat per coherència i responsabilitat”

Vanessa Forns


Després de confirmar-se que el vot de censura no prosperarà, Joan Laporta ha confirmat que la Junta Directiva que presideix vol esgotar el mandat fins al 2010 “per coherència, perquè estem legitimats i per sentit de la responsabilitat”.


El president blaugrana ha comparegut en roda de premsa després d’una intensa jornada de votació per valorar-ne el resultat. Malgrat que el 'sí' a la moció de censura ha estat l’opció majoritària (60,60%), no ha arribat al 66,6% que exigeixen els Estatuts perquè aquesta prosperés.

QM3D0781.jpgDavant aquesta situació, Joan Laporta ha afirmat que tant ell com els seus companys de Junta Directiva –que l’han acompanyat ocupant les dues primeres fileres de la sala de premsa del Camp Nou- esgotaran el seu mandat “per coherència, perquè estem legitimats i per sentit de responsabilitat”.

Concòrdia contra un "vot de càstig"

Amb tot, Joan Laporta ha deixat molt clar que entén el resultat d’aquest procés de vot de censura com “un vot de càstig pel que hem fet al llarg dels darrers dos anys”, i ha assegurat que la Junta Directiva “actuarà en conseqüència per tornar a la calma institucional”. En aquest mateix sentit, el president blaugrana ha ressaltat la importància de “recuperar l’estabilitat".

Amb les il·lusions renovades

“Haurem d’esforçar-nos per guanyar-nos la confiança dels socis que no han confiat en nosaltres”, ha afegit. Laporta ha indicat que la Junta Directiva que presideix està ara per ara “amb les il·lusions renovades”, i que té el profund convenciment que “el projecte esportiu ajudarà a recuperar la confiança dels socis que estan decebuts”.

El Barça, reforçat

QM3D0748.jpgEl president barcelonista, que ha explicat que cap directiu ha presentat la dimissió, s’ha mostrat especialment content perquè la jornada d’aquest diumenge “ha estat un exercici democràtic exemplar” del qual el FC Barcelona “n'ha sortit reforçat com a institució democràtica”.

Agraïments

Cal destacar com, a l’inici del seu discurs, Joan Laporta ha tingut unes paraules d’agraïment per a tots els socis del club: “Vull expressar un profund respecte pels prop de 24.000 socis que han votat a favor de la censura. També als que ho han fet en contra i també per als 80.000 que han considerat que no s’havien de mobilitzar”.

Al mateix temps, ha felicitat Oriol Giralt , soci promotor del vot de censura, “pel comportament que ha mostrat després dels resultats”.
“Esgotarem el mandat per coherència i responsabilitat”

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


“Hem de cercar la concòrdia del barcelonisme”
Joan Laporta ha insistit especialment en la idea de “cercar la concòrdia del barcelonisme”. El president, que ha garantit que tant ell com els seus companys de Junta faran una profunda lectura del resultat del vot de censura per analitzar les errades que s’han comès, ha expressat en veu alta el seu desig: "Estenem la mà i esperem que ens l’agafin i que així caminem tots junts”.

D’altra banda, el president blaugrana ha tret importància a les manifestacions d’algunes persones en contra de la seva persona: “Estic molt satisfet perquè ha estat una jornada de plenitud democràtica. Algunes persones han optat per cridar, però ha estat una minoria”.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana