Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Giralt: “Qui ha guanyat ha estat el Barça”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

07.07.2008 01:07

Giralt: “Qui ha guanyat ha estat el Barça”

Jordi Clos


Oriol Giralt ha comparegut en roda de premsa molt satisfet pels resultats obtinguts en el vot de censura. També ha elogiat la gran participació dels socis i l'organització de l’esdeveniment per part del club.


Un dels dos socis promotors del vot de censura, Oriol Giralt, ha comparegut en roda de premsa aquest diumenge passada la mitjanit per avaluar els resultats . “Estic molt content”, ha indicat. Segons ell, era complicat que el vot de censura prosperés a causa que “els requisits estatutaris són molt exigents”. Cal recordar que es necessita el 66,6% dels vots perquè el vot prosperi.

El soci 33290 ha assegurat que “pot semblar contradictori, però d’aquí a uns mesos es veurà que qui ha guanyat ha estat el Barça”.

No veu una futura fractura social

D'aquesta manera, Giralt ha expressat el seu desig que el vot de censura no provoqui una divisió entre el barcelonisme: “És un exercici democràtic que és impossible que provoqui una fractura social”. Al mateix temps, el soci promotor del vot ha demanat: “La Junta ha de llegir els resultats i fer una anàlisi molt acurada, en profunditat, perquè és un resultat boníssim per part nostra”.

Respecte per al resultat

QM3D0680.jpgDurant el torn de preguntes del periodistes, Oriol Giralt ha avançat: “No demanaré la dimissió del president perquè els estatuts el legitimen a continuar”. Un dels dos promotors del referèndum considera que ha estat un vot de censura “contra una gestió i bastant personalitzada en el president i també en els membres de la Junta”.

Una festa barcelonista

Giralt també s'ha mostrat satisfet per com s’ha desenvolupat la jornada: “Vull felicitar tots els socis per la gran participació. Sabíem que tenien moltes ganes d’expressar-se i ho han fet de manera espectacular.

D'altra banda, ha felicitat el Barça “perquè ha fet una festa que ha estat molt bé, ha tingut un encert molt gran”. I ha afegit: "Molts nens recordaran aquest dia com la primera vegada que van poder trepitjar la gespa del Camp Nou."
Giralt: “Qui ha guanyat ha estat el Barça”

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Marxa de vacances
Després de la jornada del vot de censura, Oriol Giralt ha confessat els seus plans immediats de futur: “Ara el que faré és marxar de vacances i esperar a veure què succeeix”.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana