Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El pin Tricampions per als més joves


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

27.06.2009 10:30

El pin Tricampions per als més joves

www.fcbarcelona.cat


Els socis del Barça alevins i infantils fins als 15 anys rebran al seu domicili, juntament amb la Revista Júnior, el pin Tricampions per recordar aquesta temporada històrica i emocionant.


Es tracta d’un objecte únic, en el qual apareixen els títols de la Champions, la Lliga i la Copa del Rei, amb els Toons de Xavi, Iniesta, Puyol i Valdés.

Cal tenir en compte que un 36,5% de les noves altes que s’han produït després de la victòria a Roma són nois i noies menors de 15 anys.

Avantatges exclusius

Aquest pin Tricampions és un dels múltiples avantatges que s'inclouen dins el programa “Creix amb el Barça”. Aquest programa inclou avantatges exclusius, com ara la possibilitat de fer-se la fotografia amb els primers equips de futbol i de les seccions bàsquet, handbol, hoquei i futbol sala; entrada gratuïta a la Pista de Gel i al Museu; accés al web per a nens www.FCBJunior.cat; el butlletí electrònic exclusiu per a júniors; un correu electrònic exclusiu de socis amb domini ‘FCBarcelona’ o l’escola d’estiu de tecnificació per als més menuts.

L’11,5%, nens

A l’inici de la temporada 2002/03, el 3% dels socis culers eren menors de 5 anys. En aquest moment, aquest percentatge s’eleva fins a l’11,5% i encara augmenta més si només es tenen en compte les altes que s’han registrat després de l’èxit del triplet. Des del 27 de maig, el 25% dels nous socis blaugrana són nens menors de 5 anys.
El pin Tricampions per als més joves
Activitats per als més joves

Aquesta temporada s’han ofert més de 50 espectacles i activitats d’oci amb descomptes exclusius per a socis menors d’edat, amb una participació extraordinària de públic. S’han sortejat més de 500 premis al llarg de tota la temporada, els beneficiaris dels quals surten publicats mensualment al www.FCBjunior.cat i tres socis, acompanyats pels pares, han pogut gaudir d’un desplaçament de Lliga amb l’expedició del primer equip de futbol. Tot això només pel fet de ser socis del club.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana