Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Es renova l'acord amb Assistència Sanitària


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

23.06.2009 13:19

Es renova l'acord amb Assistència Sanitària fins al 2013

www.fcbarcelona.cat


Els presidents d’Assistència Sanitària, Ignacio Orce, i del FC Barcelona, Joan Laporta, han oficialitzat avui l’acord de patrocini amb la signatura del contracte, que converteix l’asseguradora en Proveïdor Mèdic Oficial del club per quatre anys més.


Fruit d'aquest acord, Assistència Sanitària proporciona a l’entitat barcelonista, a través de l’Hospital de Barcelona, les assegurances mèdiques i els serveis hospitalaris que pugui necessitar.

Quatre anys més

L’acord signat aquest matí pel president d’Assistència Sanitària, el Dr. Ignacio Orce, i el del FC Barcelona, Joan Laporta, amb validesa fins al 30 de juny del 2013, vincula les dues parts en la prestació de serveis i patrocinis. Segons el conveni, l’actual Proveïdor Mèdic Oficial del club ho serà per quatre anys més i proporcionarà assegurances mèdiques i serveis hospitalaris; a més, el club pot utilitzar les instal•lacions de l’Hospital de Barcelona i Assistència Sanitària disposa del Centre Mèdic FC Barcelona - Assistència Sanitària, amb seu al Camp Nou, dedicat a la medicina esportiva i traumatològica i obert als assegurats de l’entitat.

23-06-09_FIRMA_LAPORTA_04.jpgPer la seva banda, l’asseguradora disposa de drets d’Associació, Publicitaris, Marketing Relacional i Hospitality. A més, Assistència Sanitària i els Serveis Mèdics del club seguiran treballant també conjuntament en diferents programes d’investigació.

Dues entitats líders a Catalunya

Després de l’acte de signatura, Joan Laporta ha destacat la importància d’aquesta renovació contractual, i ha subratllat el balanç positiu d’una col•laboració que s’ha vist reforçada dia a dia des del 2005, i s’ha declarat "molt content" pel pacte entre "dues entitats de referència a Catalunya i líders en els seus àmbits respectius, l’esport i la salut". El Dr. Orce ha insistit en “la coincidència de valors entre les dues organitzacions, que neixen d’una voluntat comuna de millora en la societat civil catalana”.

Es renova l'acord amb Assistència Sanitària fins al 2013

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Un model d'exemple
Assistència Sanitària és exemple del cooperativisme sanitari, un particular model d’autogestió ideat pel Dr. Josep Espriu fa cinquanta anys i basat en la igualtat dels metges i els usuaris en els òrgans de decisió i gestió. Actualment, l’entitat compta amb 200.000 assegurats i un quadre facultatiu format per gairebé 5.400 metges


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana