Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Entrades per a Mònaco, a partir de dijous


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

16.06.2009 11:59

Entrades per a la Supercopa d’Europa, a partir de dijous

www.fcbarcelona.cat


Els socis del FC Barcelona podran demanar les seves localitats per a la final de la Supercopa d’Europa que es disputarà a Mònaco, a partir d’aquest dijous 18 de juny, a les 10 h del matí, i fins al 25 de juny, a les 19 hores.


Com en altres ocasions, aquesta petició caldrà fer-la mitjançant un formulari disponible al lloc web www.fcbarcelona.cat. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis en el cas que vulguin viatjar junts. Cal recordar que el procés de sol•licitud de localitats per a la final de la Supercopa d’Europa, que disputaran el FC Barcelona i el FC Xakhtar Donetsk el proper 28 d’agost a les 20.45 hores, és exclusiu per als socis del club.

Sorteig el 3 de juliol

Totes les sol·licituds es tractaran després del final del termini establert. En cas que hi hagi més sol•licituds que entrades disponibles, el dia 3 de juliol se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. Entre el 3 i el 6 de juliol, el club comunicarà als socis agraciats el procés per a la compra de les entrades. El preu de les localitats va entre 20, 40 i 70 €.

Localitats disponibles

El FC Barcelona disposarà de 5.712 localitats per a aquest partit. Com és habitual, el 80% d'aquestes entrades es destinarà als socis i penyes del club; és a dir, 3.656 aniran destinades als socis i 914 a penyes, mentre que el 20% restant serà per cobrir els compromisos institucionals, esportius i contractuals del FC Barcelona.

Sol·licituds només si es vol viatjar

Com ja es va fent habitualment, en el procés d’inscripció i compra de les entrades per als partits amb possible sorteig, es considera la inscripció una intenció en ferm de compra de l’entrada. Per aquest motiu, en el moment de fer la inscripció es demanarà introduir les dades d’una targeta bancària. En cas que sigui assignada l’entrada, es carregarà de forma automàtica l’import mínim de 20 €.
Entrades per a la Supercopa d’Europa, a partir de dijous

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Viatge a Mònaco
El club posarà a disponibilitat dels socis que hagin estat agraciats amb una entrada la possibilitat de desplaçar-se amb el viatge oficial organitzat per l’agència RACC Viatges.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana