Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Barça, un exemple per ESADE


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

08.06.2009 21:46

El Barça, un exemple per ESADE

www.fcbarcelona.cat


Joan Oliver i Marta Segú han ofert aquest dilluns al vespre una conferència sobre el model social i solidari del FC Barcelona al Club de Màrqueting d’ESADE davant de més d’un centenar d'oients.


'La responsabilitat social de l'empresa, més enllà del màrqueting social. El cas del FCBarcelona', amb aquest títol el director general corporatiu del club, Joan Oliver, i la directora general de la Fundació, Marta Segú, han exposat davant del ‘Club Marketing ESADE Alumni’ quines han estat les peces clau a l’hora de crear l’actual model social i solidari del club. 

Èxit rotund de convocatòria
 
QM3D0429.jpgL’objectiu de la xerrada ha estat donar a conéixer entre exalumnes de l’escola i experts en màrqueting el projecte social del FC Barcelona i demostrar que les accions impulsades per l’ànima del Barça van més enllà del màrqueting social. El tema ha resultat tant interessant que l'Auditori d’ESADE l’han omplert  uns 150 professionals.
 
Més que un club, més que paraules
 
Joan Oliver ha centrat la seva intervenció en l'explicació del model social del club i del significat que pren l'expressió 'Més que un club'. 'Quan anem fora de Catalunya cal explicar el significat d'aquesta expressió de manera tangible. I ho fem explicant que el Barça és un club que juga bé a futbol, que és un club democràtic i que té un ferm compromís amb la societat'.

Per la seva banda Marta Segú ha explicat en quin procés es troben cadascun dels projectes de la Fundació, com la xarxa XICS o les aliances amb l'ONU. 'Ha estat molt interessant explicar el nostre projecte solidari en una entitat de prestigi com ESADE davant d'experts en màrqueting', ha assegurat Segú.
El Barça, un exemple per ESADE


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana