Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La victòria a la Champions, a l’espai


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

05.06.2009 10:25

La victòria a la Champions, a l’espai

www.fcbarcelona.cat


El triomf del Barça en la final de Roma ha traspassat fronteres. I és que els astronautes del projecte espacial ‘Columbus’ van rebre una fotografia de l’equip i la notícia de la victòria a la Champions.


Sergi Ginebrera és un enginyer de telecomunicacions que treballa pel projecte espacial Columbus de l’Agència Espacial Europea (ESA), a Munic. Ginebrera va proposar incloure la notícia de la victòria del Barça a Roma en l’anomenat ‘Daily Summary’, és a dir, l’ordre del dia que reben els astronautes cada matí a l’Estació Espacial des de Houston. En aquests reports s’inclouen les tasques que ha de fer la tripulació, així com altres informacions rellevants.

Foto inclosa

SANY1384.jpgEl director d’operacions de l’ESA va acceptar la proposta de Ginebrera i es va incloure al ‘Daily Summary’, a la darrera pàgina. Es va informar de la notícia amb una fotografia adjunta de l’equip recollint la Copa. Per tant, la victòria a la Champions i la foto de grup orbita des de divendres passat al voltant de la Terra.

A continuació reproduïm de manera íntegra i en la llengua original (anglès) el text que van rebre els astronautes: "...and for all of you Soccer-Fans onboard ISS – the “Superbowl” of Soccer has been decided: F.C.Barcelona won over Manchester United 2-0 in the UEFA Champions League Final, which took place on GMT147 in Stadio Olimpico of Rome (goals scored by Eto'o and Messi).

This is a historical event, because for the very first time a Spanish team succeeded in winning all 3 possible titles in the same year: the National Championship and the National Cup in Spain and the European Champions League! They really deserve to be called the best Soccer team in the world right now! Congratulations!"

Centre de prestigi

El mòdul espacial ‘Columbus’ forma part l'Estació Internacional de l'Espai (ISS en anglès) i es treballa directament amb el centre de control de la NASA a Houston. Des del centre es coordina i controla la feina dels astronautes a bord de l'ISS. Diverses agències espacials i milers de persones treballen per aquest projecte tan important.
La victòria a la Champions, a l’espai
Soci i penyista
Ginebrera és soci del Barça des de fa 27 anys i és fundador de la Penya UPC de Vilanova. Va tenir el privilegi de viure la final de la Lliga de Campions des de Roma i, com a fidel seguidor blaugrana, va voler fer partícips de la victòria als que es troben més enllà de les fronteres habituals.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana