Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


L’Assemblea, el 18 d’agost


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

04.06.2009 13:19

L’Assemblea de compromissaris, el 18 d’agost

David Puig


Joan Laporta ha anunciat que el 18 d’agost se celebrarà l’Assemblea Ordinària de socis compromissaris. A l’entrevista en el programa ‘El Món’ de RAC1, Laporta ha dit que el club treballa per implantar el vot per internet en les pròximes eleccions.


Coincidint amb la celebració del Trofeu Joan Gamper, el 18 d’agost se celebrarà l’Assemblea ordinària de socis compromissaris del FC Barcelona que, entre altres qüestions, aprovarà el pressupost per a la temporada 2009/10 així com les modificacions que, per llei, s’han d’introduir als estatuts del club.

Vot per internet

QM3D7708.jpgEl president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha dit a RAC1 que una d’aquestes modificacions serà la possibilitat de votar a través d’internet en les properes eleccions a la presidència del club: “Seria molt important que es pogués votar a través d’internet, ja que suposaria un nou impuls en la modernització del club. S’estan fent diferents proves tècniques i espero que sigui possible per a les properes eleccions presidencials”.

Contrari al fet que els candidats hagin d’avalar

QM3D8624.jpgUn altre dels temes que està estudiant el club és la possibilitat que els candidats a la presidència del Barça no hagin d’avalar, tal com obliga la Llei de Societats Anònimes Esportives. Joan Laporta s’ha mostrat contrari al que considera “una discriminació per raons econòmiques”. El president blaugrana ha reconegut que és difícil modificar una llei d’abast estatal, però que ho intentaran: “Sé que serà molt difícil, ja que primer caldria convèncer el Consejo Superior de Deportes. Em consta que hi ha diferents comissions al Congrés dels Diputats que treballen per establir les normes de funcionament de l’esport professional i més concretament del futbol”.

Candidatura continuista

QM3D7824.jpgDe cara a les properes eleccions presidencials, que seran entre els mesos de març i maig del 2010, Joan Laporta ha reconegut que donarà suport a una candidatura sorgida de l’actual Junta Directiva que doni continuïtat a l’actual projecte de gestió del club: “Dins de l’actual Junta Directiva hi ha persones molt vàlides que poden fer molt bé la tasca de president del FC Barcelona. Tenen experiència i una trajectòria molt coherent, ja que han sabut estar en els moments difícils. Jo donaré suport a aquesta candidatura, ja que el millor per al Barça és donar continuïtat a l’actual projecte”.
L’Assemblea de compromissaris, el 18 d’agost

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


El projecte de remodelació del Camp Nou, aturat
Joan Laporta s’ha lamentat que l’Ajuntament de Barcelona encara no hagi aprovat el projecte de remodelació del Camp Nou dissenyat per l’arquitecte Norman Forster: “M’agradaria que l’actual Junta Directiva pogués aprovar el projecte definitiu. El club ha fet tot el que havia de fer i ara depèn de l’Ajuntament de Barcelona. Tot això em genera certa decepció, ja que l’Ajuntament encara no ha iniciat els tràmits perquè la remodelació del Camp Nou tiri endavant”.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana