Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Balanç de tres anys d’aliança a Nova York


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

04.06.2009 11:34

Balanç de tres anys d’aliança a Nova York

www.fcbarcelona.cat


Joan Laporta encapçalarà una delegació de la Fundació FC Barcelona el dimecres 10 de juny a Nova York per inaugurar una exposició fotogràfica i fer balanç dels gairebé tres anys d’aliança amb l’UNICEF.


Amb motiu de la inauguració oficial de l’exposició fotogràfica “Impacte del VIH/SIDA: vida i esperances dels orfes de Swazilàndia” de Pep Bonet a Nova York, el FC Barcelona i l’UNICEF fan balanç en roda de premsa de les accions impulsades per les dues entitats a favor de la lluita contra la sida en els últims temps.

Roda de premsa amb els mitjans

Boys_from_Swaziland_.JPGLa presentació als mitjans de comunicació tindrà lloc el proper dimecres 10 de juny a les 14.00 h a la seu de l’UNICEF a Nova York i serà a càrrec de la directora general de la Fundació, Marta Segú, del president del FC Barcelona, Joan Laporta, i de la directora executiva de l’UNICEF, Ann Veneman. S’analitzaran els detalls de l’aliança entre el Barça i l’UNICEF com a exemple de partnership global amb repercussió mundial, i es farà balanç dels resultats després de gairebé tres anys de col•laboració en benefici dels nens i joves més afectats per la sida.

Exposició fotogràfica de Swazilàndia

expo_pep_bonet.jpgA la mateixa seu de l’UNICEF, la Fundació FC Barcelona inaugurarà a les 18.30 hores l’exposició “Impacte del VIH/SIDA: vida i esperances dels orfes de Swazilàndia”, amb fotografies del mallorquí Pep Bonet. Aquesta mostra, impulsada per la Fundació i presentada per primera vegada el mes d’agost del 2007 al Camp Nou, plasma la situació a Swazilàndia en relació amb la sida i l’impacte d’aquesta devastadora epidèmia en la vida diària dels nens que han quedat orfes a causa de la malaltia.
Foto: Susan Markisz
Foto: Susan Markisz


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana