Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


'El club respon', al servei dels socis a Barça TV


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

03.06.2009 13:08

'El club respon', al servei dels socis a Barça TV

www.fcbarcelona.cat


Barça TV té previst el llançament d’un nou programa, 'El club respon', que pretén satisfer tots els dubtes que els seus socis puguin tenir sobre temes relacionats amb l’entitat.


A partir de la segona quinzena de juny, el canal de televisió del FC Barcelona inclourà a la seva graella el programa 'El club respon'. Presentat per la periodista Núria Coll, i amb una periodicitat setmanal, aquest nou espai tindrà com a objectiu donar resposta a qualsevol qüestió que vulguin fer els socis del Barça sobre la temàtica que desitgin, sempre relacionada amb el club.

Resposta a qualsevol tema

Informació de tot tipus sobre els jugadors de qualsevol de les seccions del Barça, possibles fitxatges, preguntes relacionades amb la venda d’entrades, actes de penyes..., són només una petita representació dels possibles temes que es tractaran al programa 'El club respon'. Un espai, doncs, que neix per satisfer la curiositat del soci culer. A més, tots els aficionats barcelonistes que vulguin fer arribar al programa les seves preguntes també tindran aquesta possibilitat.

Funcionament

Els socis i sòcies del FC Barcelona podran fer arribar les seves qüestions mitjançant dues vies: enviant el seu nom, número de soci i telèfon a l’adreça de correu electrònic elclubrespon@fcbarcelona.cat, o enviant un missatge SMS amb la paraula CLUB seguida de les seves dades al número de telèfon 5933. En el cas de la resta del públic blaugrana, no caldria escriure el número de soci.

Un cop rebuda la pregunta, Barça TV es posarà en contacte amb la persona que la formula per poder enregistrar-la. Al mateix temps, es buscarà el representant del club més adient per respondre a aquesta qüestió.
'El club respon', al servei dels socis a Barça TV

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Com fer arribar les preguntes
- Enviant Nom + número de soci (en cas que sigui necessari) + telèfon a l’adreça de correu elclubrespon@fcbarcelona.cat
- Enviant un SMS amb el mot CLUB seguit de les dades personals al 5933


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana