Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El triplet ja llueix al Museu


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

29.05.2009 13:41

El triplet ja llueix al Museu

Aleix Santacana


Tres copes són, des d’aquest divendres, el nou centre d’atenció del Museu del Barça. Totes tres en un mateix espai. Els visitants busquen una fotografia inèdita, la de la Lliga, la Copa i la Champions exposades alhora.


El FC Barcelona és el primer club de la Lliga espanyola que pot lluir un triplet a les vitrines del seu Museu. Després dels actes de celebració d’aquest dijous, tots els socis i aficionats que vulguin contemplar una imatge històrica tenen l’oportunitat de fer-ho al Museu del club.

Les tres copes originals

Les tres copes exposades al Museu són les originals. Hi seran totes tres durant un any i després s’hauran de retornar. En totes elles hi haurà estampat el nom del FC Barcelona com l’últim guanyador de la Lliga, la Copa i la Champions. Per poder quedar-se-les en propietat cal guanyar-ne tres de manera consecutiva o cinc de manera alterna.

Condicionament de l’espai

Netejar les ditades dels jugadors i tècnics; retallar i col•locar bé les cintes blaugrana que pengen de les copes; i enfocar els focus cap a totes elles. Aquestes són algunes de les tasques que han fet aquest divendres al matí els treballadors del Museu del Barça abans d’obrir les portes al públic. Les copes s’exposen en un espai que properament patirà alguns retocs per tal que llueixin amb la seva màxima esplendor.
El triplet ja llueix al Museu

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


La mateixa que la de París
La Copa que des d’avui llueix al Museu és, curiosament, la mateixa que el primer equip de futbol del Barça va guanyar el 2006 a París. Anteriorment, el trofeu havia estat en mans del campió del 2007, el Milan, i el del 2008, el Manchester United.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana