Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Restriccions a Roma


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

26.05.2009 12:11

Restriccions a Roma

www.fcbarcelona.cat


Des d’aquest dimarts i fins dijous, Roma prohibirà la venda d’alcohol al seu centre històric i als tres districtes més propers a l’escenari de la final de la Champions, l’Estadi Olímpic. A més, es tallaran al trànsit alguns carrers de la ciutat.


Amb motiu de la final de la màxima competició europea de dimecres, la ciutat eterna té previst aplicar determinades mesures per tal d’evitar possibles incidents i de facilitar tant l’accés com la sortida, un cop finalitzat el partit, dels espectadors a l’Estadi Olímpic.

Prohibida la venda de begudes alcohòliques

5.jpgD’aquesta manera, el Comitè per a l’Ordre i la Seguretat Pública de la Província de Roma té prevista la prohibició de la venda de begudes alcohòliques tant al centre històric com als tres districtes més propers a l’Olímpic de Roma. Tampoc estarà permesa a tots els bars del metro, als aeroports de Fiumicino i Ciampino, a l’estació de Termini i al port de Civitavecchia.

Aquesta prohibició s’aplica a la ciutat des d’aquest dimarts a partir de les 23 hores i fins a les sis del matí de dijous, és a dir, el dia després de la final entre el FC Barcelona i el Manchester United.

En aquest sentit, cal destacar també que, de les 17 a les 23 hores d’aquest dimarts, tant els bars com els comerços només podran vendre alcohol si el client el consumeix al mateix local, i en cap cas es podran endur ampolles de vidre.

Carrers tallats; reforç del transport públic

D’altra banda, el mateix dia del partit, dimecres, a partir de les 16 hores, es tallaran al trànsit els carrers adjacents a l’estadi situats a una distància de fins a dos quilòmetres. Al mateix temps, els mitjans de transport públic es reforçaran.

Restriccions a Roma
Gran desplegament policial
La presència policial està garantida en aquest tipus d’esdeveniments. En el cas concret de la final de la Champions de Roma, la policia incidirà especialment a les zones establertes per a la reunió de les aficions d’ambdós clubs, és a dir, a l’estació de Cipro del metro romà per al FC Barcelona, i al Piazzale delle Canestre pel que fa als seguidors del Manchester United. A més, es disposaran set unitats mòbils de la policia a les zones del centre històric considerades de més alt risc.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana