Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Cessió d’entrades fins aquest divendres


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

21.05.2009 20:36

Cessió d’entrades fins aquest divendres

www.fcbarcelona.cat


Dijous va finalitzar la recollida d’entrades per la final de la Champions. Aquest dievndres a les dues de la tarda es tanca el període per a la cessió de l’entrada a un familiar.


Ja ha finalitzat el procés de recollida d’entrades per la final de la Champions. Des de divendres passat i fins aquest dijous, 21 de maig, els socis afortunats amb entrada pel compromís entre el Barça i el Manchester United, han pogut recollir-les a les taquilles de l’estadi.

De deu a dues del migdia a l’OAB

Els socis que vulguin cedir aquesta entrada a un altre soci del club tenen fins aquest divendres a les dues de la tarda com a hora màxima per entregar el formulari que el club va posar a disposició des del mateix dia d’inici de recollida de les entrades. Els que vulguin cedir-la a un familiar és precís que, un cop recollida, facin la petició de la cessió a la Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB).

Un cop confirmat el nou titular de l’entrada serà imprescindible que sigui aquest qui assisteixi a la final. En el cas de soci a soci, que es pot fer per internet, el període finalitzarà a les tres de la tarda.
Cessió d’entrades fins aquest divendres
Recollida per torns
Recordem que aquesta recollida d’entrades entre divendres 15 de maig i dijous 21 s’ha fet a les taquilles de l’accés 14. El club va assignar uns dies de recollida en funció de la posició dins el llistat dels guanyadors. Tot i això, durant tota la setmana, hi ha hagut molta expectació per a recollir-les.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana