Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Tot el món pendent


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

21.05.2009 18:33

Tot el món pendent

Roger Bogunyà


El Media Open Day que s’ha celebrat aquest dijous a la tarda al Camp Nou ha aplegat 239 periodistes procedents de tot el món. Els jugadors del Barça han atès la premsa de més de 18 països diferents.


Una final de la Lliga de Campions és molt més que un partit de futbol. És un esdeveniment que mou masses, que fa que tot el món estigui pendent d’un camp de futbol. En aquest cas, serà l’Olímpic de Roma l’escenari on mirarà tothom. Abans, però, aquest dijous ho ha estat el Camp Nou, en una tarda que els jugadors de primer equip han dedicat a tota la premsa.

127 mitjans presents

El Media Open Day ha tingut una resposta excel•lent per part de tots els mitjans, siguin estatals o estrangers. Fins a 127 mitjans hi han estat presents, amb uns 239 periodistes acreditats.

21-05-09_WEB_ZONA_01.jpgTots ells procedien de més 18 països diferents: Espanya, l’Argentina, Alemanya, el Regne Unit, els Estats Units, Itàlia, Bèlgica, Corea, França, Irlanda, la Xina, Holanda, el Japó, Mèxic, Dinamarca, Suècia, Noruega i Israel, a més d’altres mitjans de països del Pròxim Orient i l’Amèrica Llatina.

L’ordre del dia

Primer, cap a les 17.10 hores, els mitjans han assistit a les rodes de premsa de Leo Messi i Josep Guardiola. A partir de les 18.00 hores, ha començat l’entrenament de portes obertes del FC Barcelona. Un cop finalitzada la sessió, els jugadors han atès els mitjans per respondre a les preguntes dels periodistes.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana