Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Un Nobel, al Palau


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

17.05.2009 14:11

Un Nobel, al Palau

www.fcbarcelona.cat


Un dels descobridors del genoma humà i premi Nobel el 1962, James Watson, viu en directe al Palau el Barça-Pamesa.


James Watson, premi Nobel de Fisiologia i Medicina el 1962 pel descobriment del genoma humà, ha estat aquest diumenge al Palau Blaugrana i a les instal·lacions del FC Barcelona.

El bioquímic estadounidenc ha estat un dels espectadors d’excepció del Barça-Pamesa i, abans de presenciar aquest partit, ha fet una visita per les instal·lacions blaugrana i pel Museu del club.

El directiu responsable del bàsquet i secretari de la Junta, Josep Cubells, amb qui s’ha reunit Watson minuts abans de l’enfrontament del Palau, li ha entregat una samarreta del Barça de futbol, un dels esports que l’apassiona.

Curiositat pel Museu

QM3D1160.jpgAcompanyat pels cardiòlegs Antoni Vallès i el doctor Josep Massó —aquest últim també és membre de la Comissió Esportiva del Bàsquet—, ha mostrat el seu interès per les diferents zones d’aquest espai, ha fet un repàs històric en blaugrana i sobretot s’ha fixat en les darreres adquisicions, com la Copa del Rei, aconseguida a València aquesta setmana, o la Lliga de Campions de París de l’any 2006.

Subratlla l’acord amb l’UNICEF

Watson ha apuntat la importància que clubs com el Barça tinguin acords amb l’Unicef. “És important ajudar els països pobres, també perquè desenvolupin els seus esports. Són accions que et fan sentir millor”, ha reconegut aquest prestigiós científic en la seva segona visita a la ciutat de Barcelona, on el 2005 va ser nomenat doctor ‘honoris causa’ per la Universitat de Barcelona.

Watson és aquí per jugar a tenis, la seva gran afició. I en aquesta ocasió, l’han obsequiat amb la raqueta de Rafa Nadal.

Un Nobel, al Palau
Apassionat del bàsquet

Watson va estudiar a la Universitat d'Indiana, bressol del bàsquet. Això fa que el científic, a banda d'un prestigiós professional, sigui un gran aficionat d'aquest esport i, per això, ha gaudit vivint de tan a prop aquesta victòria del Regal Barça.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana