Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Més contundència amb els violents


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

15.04.2009 15:23

Laporta demana més contundència amb els violents

David Puig


Joan Laporta ha demanat més contundència amb els seguidors violents després de l’agressió que va patir a Munic un empleat de seguretat del club. El president blaugrana ha denunciat que se’ls venguin entrades i se’ls permeti l’entrada als estadis.


Durant l’acte de presentació del llibre sobre Xavi Hernàndez 'Mi vida es el Barça' , el president del FC Barcelona, Joan Laporta ha demanat actituds menys tolerants amb els comportaments violents dels seguidors radicals, fent referència a l’agressió que va patir a Munic un membre del Departament de Seguretat del club.

“Cal parlar menys i actuar més. A alguns d’aquests seguidors violents se’ls permet l’entrada a altres camps i viatgen i compren entrades sense problemes. Els hem vist a Montjuic, a Vila-real o a Lió, on van llançar bengales i el club va haver de pagar una multa de 15.000 euros. O prenen mesures i se’ls prohibeix viatjar i entrar als camps o patirem episodis més greus. Nosaltres continuarem actuant amb la mateixa contundència i no farem cap concessió als violents”, ha explicat. 

“Sabem qui són”

Laporta ha confirmat que el club coneix la identitat dels components d’aquest grup de seguidors violents i dels que els faciliten els desplaçaments. Ha dit que s’estan articulant mesures per evitar que es desplacin a altres estadis de futbol: “Sabem com viatgen però m’estimo més mantenir-ne la reserva, però he de dir que ens hem endut una gran decepció. Estem intentant articular mesures perquè no ens donin aquesta mala imatge. Tant els que els faciliten el transport com els que els han d’identificar saben qui són. El que a mi em sorprèn és que encara facin desplaçaments després del que han arribat a fer. S’haurien de prendre mesures en origen”.

Laporta demana més contundència amb els violents

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


“La majoria de seguidors van tenir un comportament exemplar”
Joan Laporta ha destacat el comportament cívic que van tenir la majoria dels més de 2.000 seguidors que van animar l’equip a l’Arena de Munic.

En aquest sentit, ha comentat: "Aquests individus continuen donant una imatge deplorable que no és la del Barça ni la de la seva immensa majoria de seguidors, que ahir va ser modèlica. La majoria d’aficionats que van anar a Munic es van comportar d’una manera exquisida, excepte aquests criminals que només es dediquen a apallissar nois que intenten fer la seva feina”.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana