Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Vacances familiars a Can Barça


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

02.04.2009 16:20

Vacances familiars a Can Barça

www.fcbarcelona.cat


Durant aquesta Setmana Santa tots aquells que vulguin viure el Barça de primera mà poden adquirir el lot familiar, que inclou una visita al Museu i a l’estadi, la possibilitat de patinar a la Pista de Gel, gaudir de la realitat virtual i un dinar.


Amb les vacances de Setmana Santa ben a prop, el club ofereix un ventall d’activitats esportives i lúdiques per poder gaudir aquests dies en família. I és que del 3 al 13 d’abril, els socis i aficionats que vulguin passar un dia a les instal·lacions blaugrana ho poden fer comprant el lot familiar, una oferta molt atractiva per viure el Barça en primera persona.

Esport i diversió

Aquest lot inclou una visita al Museu del FC Barcelona i a l’estadi del Camp Nou, a més de la possibilitat de patinar a la Pista de Gel. També es podrà gaudir d’una atracció exclusiva, l’Experiència Virtual en 3D. A través de la tecnologia més avançada aplicada al futbol, aquesta activitat permet volar sobre el Camp Nou i posar-se a la pell d’un jugador del primer equip de futbol.

Per acabar la jornada es poden recuperar les forces amb un dinar a la Pista de Gel o bé a la Carpa.

Com adquirir el lot?

A partir del dia 3 d’abril es pot adquirir el cupó que es pot imprimir aquí , o bé a la web júnior, www.fcbjunior.cat. Amb aquest cupó cal anar a les taquilles del Museu, i per 12 euros per persona, serà bescanviat per una entrada. L’entrada servirà per anar segellant-la durant tot el recorregut.

El lot familiar

El lot familiar inclou tres entrades, una de les quals ha de ser per a un menor de 14 anys. L'import és de 12 euros per persona. Cal recordar que el club ofereix l’esplanada del Camp Nou per poder aparcar de forma gratuïta.

Per la seva banda, en cas que a la Pista del Gel hi hagi sobreaforament, es pot usar l’entrada per patinar fins a finals de mes.

Per a més informació només cal trucar al 902 1899 00, a la Pista de Gel, 93 496 36 30 o bé al Museu, 93 496 36 08.

Vacances familiars a Can Barça
Cap de setmana rodó
A més de totes les activitats lúdiques d’aquesta Setmana Santa, l’esport no s’atura tampoc a Can Barça. I és que el cap de setmana de l’11 i 12 d’abril, el futbol, el bàsquet i l’handbol juguen a casa, i per això el club posa a disposició dels aficionats diversos descomptes per assistir als partits.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana