Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Històries de tota una vida a la Masia


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

01.04.2009 15:45

Històries de tota una vida a la Masia

Edgar Fornós


Ell llibre ‘Històries de la Masia’ ja es una realitat. A la porta 68 del Camp Nou s’ha presentat aquest dimecres el llibre que el ‘Mundo Deportivo’ ha publicat per a la propera diada de Sant Jordi.


Aquest dimecres al matí, a la porta 68 del Camp Nou s’ha presentat el nou llibre que el ‘Mundo Deportivo’ ha publicat de cara a Sant Jordi i que es titula ‘Històries de la Masia’. El director del rotatiu esportiu, Santi Nolla, ha remarcat que “no és un llibre que parli de la història de la Masia, sinó que és un llibre que explica les històries viscudes dins la Masia del FC Barcelona. És el recull de les històries particulars dels centenars de joves futbolistes residents de l’emblemàtic edifici del segle XVIII”.

Passat, present i futur, tots reunits

b01.jpgA l’acte de presentació del llibre hi han assistit el passat, el present i el futur del FC Barcelona. El passat l’encarnaven els diversos jugadors que ja han abandonat el futbol professional, com Guillermo Amor, Sergi Barjuan, Albert Ferrer, Julio Salinas i Òscar Garcia, entre d’altres.

El defensa català Carles Puyol ha representat el present a la sala, mentre que nombrosos adolescents dels futbol base del Barça portaven la il•lusió del futur més immediat. El president Joan Laporta també ha estat en la presentació del llibre.

Gran representació del Barça Atlètic

Molts dels jugadors que només estan a un esglaó de la professionalitat, els integrants del Barça Atlètic, no s’han volgut perdre l’acte de presentació. José Antonio Rueda, Gai Assulin, Goran Maric, Thiago o Alberto Botía són alguns dels que s’han deixat veure per la porta 68 del Camp Nou.

Històries de tota una vida a la Masia
Amor es recorda de tots
Guillermo Amor va estar durant vuit anys a la Masia i després va fer realitat el somni de jugar amb el primer equip. L’exjugador del Barça ha destacat que “aquest llibre és de tots, tant dels que vam arribar a jugar amb el primer equip com els que van haver de marxar a un equip més humil. Els protagonistes són tots els jugadors que vam residir en el seu dia a la Masia”.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana