Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Final de Copa: 49.276 entrades demanades


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

31.03.2009 19:10

Final de Copa: 49.276 entrades demanades

www.fcbarcelona.cat


Els socis del FC Barcelona han demanat un total de 49.276 entrades per assistir a la final de Copa del Rei a València. Atès que la demanda supera les 11.840 entrades disponibles, aquest dimecres es farà un sorteig.


Aquest dimarts, a les 19.00 hores, s’ha tancat el procés per sol·licitar entrades per a la final de la Copa del Rei que es jugarà a Mestalla. I la resposta ha estat massiva. Durant els cinc dies que els associats del club han pogut demanar localitats –el procés va començar divendres al matí-, s'han sol·licitat un total de 49.276 entrades per a la final a través de www.fcbarcelona.cat.

La sol·licitud de 49.276 entrades s'han agrupat en un total de 20.567 peticions. I és que cal tenir present que cada soci podia fer una única petició d’una entrada al seu nom, però en un mateix formulari hi havia la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que volguessin viatjar junts.

Distribució de les peticions

La distribució definitiva de les peticions ha quedat de la següent manera.

Peticions d'una única entrada: 4.779
Peticions de dues entrades conjuntes: 7.513 (15.026 entrades)
Peticions de tres entrades conjuntes: 3.629 (10.887 entrades)
Peticions de quatre entrades conjuntes: 4646 (18.584 entrades)

Dimecres, sorteig

Aquest dimecres, 1 d’abril, a les 11.00 hores, se sortejaran els guanyadors davant de notari, en un acte públic que es farà a la Sala París, a sobre de la FCBotiga, que s'emetrà en directe per Barça TV.

Com és habitual en les darreres temporades en eliminatòries de gran demanda, el 80% del total de les 18.500 entrades disponibles per part del FC Barcelona (14.800) es destinaran als socis i les penyes. Al seu temps, entre aquests dos col·lectius, les entrades també es repartiran en una proporció de 80% per a socis i 20% per a penyes. Per tant, demà es distribuiran un total d'11.840 localitats.

Un cop acabat el sorteig, el club comunicarà als socis agraciats el procés per recollir les entrades, que per motius de seguretat serà en una data pròxima a la celebració de la final (13 de maig).
Final de Copa: 49.276 entrades demanades
Autocars i tren, a disposició dels socis
El club posa a disposició de tots els socis que hagin sigut agraciats amb una entrada, la possibilitat de viatjar d’una manera fàcil i còmoda el mateix dia del partit i tornar al finalitzar el matx, amb el paquet organitzat per l’agència RACC viatges.

D'una banda, hi haurà una caravana d’autocars i cada plaça costarà 45 euros per persona.

Fes clic aquí per conèixer els detalls d'aquest viatge amb autocar (en pdf).

També es fletarà un tren xàrter per anar i tornar el mateix dia. En aquest cas els preus seran de 95 euros en classe turista i 125 en preferent. Per informació del viatge cal trucar al 93 508 01 27, a partir de l'1 d'abril, un cop sortejades les entrades.

Fes clic aquí per conèixer els detalls d'aquest viatge en tren (en pdf).


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana