Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La sol·licitud d'entrades de Copa, a partir del dia 27


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

22.03.2009 11:02

La sol·licitud d'entrades de Copa, a partir del dia 27

El pròxim divendres, 27 de març, a les 10 hores, es posarà en marxa, a través del lloc web oficial del club, el procés de sol•licitud de localitats per a la final de la Copa del Rei a València (13 de maig).


Aquest procés, que és exclusiu per als socis, romandrà obert durant cinc dies, fins al dimarts 31 de març, a les 19 hores.

Cal recordar que, durant aquest procés, els socis interessats hauran de fer la sol·licitud mitjançant un formulari disponible, a partir de divendres que ve, al lloc web del club. Com és habitual, cada soci podrà fer una única petició d’una entrada al seu nom, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

El dia 1 d'abril, possible sorteig

Totes les sol·licituds es tractaran després que s’acabi el termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dia 1 d’abril se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits, en un acte públic a la Sala París, a sobre de la FCBotiga. L’1 d’abril, el club comunicarà als socis agraciats el procés per recollir les entrades, que per motius de seguretat serà en una data pròxima a la celebració de la final (13 de maig).

La targeta bancària, imprescindible

Cal tenir present que la inscripció en aquest procés es considera una intenció en ferm de compra de l’entrada. Per tant, en el moment de fer la inscripció, es demanarà que s’introdueixin les dades d’una targeta bancària. En cas que s’accepti la petició d’entrada, ja sigui per assignació directa o per haver resultat agraciat en el sorteig, es carregarà de forma automàtica i immediata la quantitat de 40 euros en concepte de reserva de l’entrada. La diferència es pagarà en el moment de fer la compra a les taquilles, on es podrà escollir el preu de l’entrada segons la disponibilitat.

Entrades de 50 a 140 euros

Majoritàriament, les entrades seran de 50, 65, 80 i 140 euros, tot i que d’aquestes últimes no n’hi haurà gaires de disponibles. En el cas de peticions conjuntes, només cal facilitar les dades d’una targeta bancària, a la qual es carregarà l’import total de les entrades demanades. En cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.

El 80% de localitats, per a socis i penyes

Sobre una capacitat total de Mestalla de 50.000 localitats, cada club finalista disposarà de 18.500 entrades, mentre que la resta estaran en mans de la RFEF. Com és habitual en les darreres temporades en eliminatòries de gran demanda, el 80% del total de les entrades disponibles per part del FC Barcelona (14.800) es destinaran als socis i les penyes, i un 20% seran per als patrocinadors i els compromisos institucionals i esportius del club.

Foto: Valencia CF
Foto: Valencia CF
Caravana a València
El club posa a disposició de tots els socis que hagin sigut agraciats amb una entrada, la possibilitat de viatjar d’una manera fàcil i còmoda el mateix dia del partit i tornar al finalitzar el matx, amb el paquet organitzat per l’agència RACC viatges.

Hi haurà una caravana d’autocars i cada plaça costarà 45 euros per persona. També es fletarà un tren xàrter Euromed per anar i tornar el mateix dia. En aquest cas els preus seran de 95 euros en classe turista i 125 en preferent. Per informació del viatge cal trucar al 93 508 01 27, a partir de l'1 d'abril, un cop sortejades les entrades.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana