Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Entrades Bayern-Barça, a l'Allianz Arena


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

20.03.2009 15:15

Entrades Bayern-Barça, a l'Allianz Arena

www.fcbarcleona.cat


El pròxim 14 d'abril el FC Barcelona jugarà el partit de tornada de quarts de final contra el Bayern de Munic a l'Allianz Arena. Només els socis podran adquirir les localitats per a aquest partit.


El procés de reserva de localitats per al partit a Munic estarà obert des de dimarts 24 de març, a les 10 h del matí, fins al dimecres 25 de març a les 19 h.

Només per als socis

El procés, que és exclusiu per als socis del club, es mantindrà obert a través d’un formulari disponible a la secció d’entrades al lloc web oficial del club. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a 4 peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

Sorteig públic

Totes les sol·licituds es tractaran després del final del termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dia 26 de març se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. El 26 i 27 de març, el club comunicarà als socis agraciats el procés per recollir les entrades.

La targeta bancària, imprescindible

Cal recordar que la inscripció es considera una intenció en ferm de compra de l’entrada. Per tant, en el moment de fer la inscripció, es demanarà que s'introdueixin les dades d’una targeta bancària. En cas que s’accepti la petició d’entrada, ja sigui amb assignació directa per haver resultat agraciat en el sorteig, es carregarà de forma automàtica i immediata l’import de l’entrada i es formalitzarà la compra.

En el cas de peticions conjuntes, només cal facilitar les dades d’una targeta bancària, a la qual es carregarà l’import total de les entrades demanades. En cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.
Entrades Bayern-Barça, a l'Allianz Arena
Viatge a Munic

El club posa a disposició de tots els socis que hagin estat agraciats amb una entrada, la possibilitat de viatjar d’una manera fàcil i còmoda amb el paquet organitzat per l’agència RACC Viatges. Properament s’informarà d’aquesta opció als socis que adquireixin una entrada, tant a la secció d’entrades del lloc web del club com en el moment de recollir l’entrada.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana