Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Entrades Barça-Bayern, al Camp Nou


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

20.03.2009 15:10

Entrades Barça-Bayern, al Camp Nou

www.fcbarcelona.cat


El proper 8 d’abril el Barça rebrà el FC Bayern Munic (20.45 hores) en la tornada de quarts de final de la Lliga de Campions.


El club posarà en marxa, a partir de l'1 d'abril, un procés de venda d’entrades que inicialment estarà obert, durant dos dies, als socis sense abonament. A partir del 3 d'abril s'obrirà la venda al públic en general.

El procés de venda, doncs, es repartirà en dos terminis diferents:

Socis sense abonament: des del dimecres dia 1 abril, a les 10 h, fins al dijous 2 d’abril, el club obrirà la venda en exclusiva per als socis sense abonament. Les entrades es podran comprar al web del club, al web i terminals Servicaixa de La Caixa o trucant al 902 1899 00. Es poden adquirir fins a dues entrades per carnet de soci, amb un descompte del 20% sobre la primera entrada.

Tots els socis i el públic en general: des del divendres dia 3 abril, a partir de les 10 h i fins al mateix moment del matx, ja podran adquirir entrades tots els socis i el públic en general, sempre en funció de la disponibilitat d’entrades derivada del Seient Lliure.

Els socis podran adquirir-les per mitjà de tots els canals de venda: el lloc web del club, el web i terminals Servicaixa de La Caixa, el telèfon 902 1899 00, als centres FNAC i Carrefour* o bé a les taquilles del FC Barcelona. Es poden adquirir fins a sis entrades per carnet de soci, amb un descompte del 20% sobre la primera entrada.

El públic només podrà comprar les entrades als centres FNAC i Carrefour* i a les taquilles del Club i haurà de mostrar sempre el seu DNI o passaport.

*FNAC i Carrefour del territori espanyol. Consulta aquí  els punts de venda.
Entrades Barça-Bayern, al Camp Nou
Els preus de les localitats
Els preus de les localitats per a aquest partit oscil·len entre els 73 i els 170 euros per al públic. Els socis, que gaudeixen d'un 20% de descompte, poden adquirir-les a partir de 58 i fins a 136 euros.

Fes clic aquí per veure tots els preus.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana