Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Keita inaugurarà el XICS de Mali


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

18.03.2009 13:02

Keita inaugurarà el XICS de Mali

www.fcbarcelona.cat


El proper dimarts 24 de març la Fundació obrirà les portes d’un nou centre solidari a Bamako, la capital de Mali. Aquest XICS serà el centre més gran d’aquesta xarxa.


El XICS de Mali donarà suport a gairebé un centenar de nens i nenes d’entre 7 i 16 anys en situació de vulnerabilitat en el barri de Téléphone Sans Fil de Bamako. Amb més de 12.500 m², es converteix en el centre més gran de la família XICS i està concebut no només com a centre de reforç escolar, ajuda psicosocial, sanitària i nutricional, sinó també com a escola pública del barri, fins ara inexistent a la zona.

Àmplia representació a Mali

keita_tv_05.jpgLa comitiva blaugrana, que sortirà de Barcelona dilluns que ve per inaugurar el centre, estarà encapçalada pel president Joan Laporta. L’acompanyaran el jugador del primer equip Seydou Keita, el director general corporatiu Joan Oliver i la directora general de la Fundació FC Barcelona, Marta Segú. També estaran a la inauguració representants de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional pel Desenvolupament (AECID); així com membres de la Secretaria d’Estat de Cooperació Internacional i de la municipalitat de Bamako.

Keita, molt sensibilitzat amb el projecte

Fotos_Mali_x86x.JPGKeita sent un especial interès per aquest projecte engegat per la Fundació a la seva ciutat. És per aquest motiu, i a profitant la seva presència a Mali per atendre els compromisos de la seva selecció, que Keita serà el convidat de luxe d’aquesta festa d’inauguració que aplegarà tota la comunitat del barri de Téléphone Sans Fil, zona on s’ha construït el centre.

La Fundació hi ha invertit 247.000 euros

Aquest XICS compta amb el suport de les organitzacions Mutuelle Benkan i Enda Tiers-Monde com a entitats coexecutores i, especialment, de l’AECID i de la Fundació Polaris Word. També hi ha participat, com a entitat col•laboradora, l’Ajuntament de la Commune II de Bamako. La inversió realitzada per la Fundació FC Barcelona en aquest projecte ha estat de 247.000 euros.Keita inaugurarà el XICS de Mali
Noves mosquiteres
Coincidint amb la inauguració del nou XICS Mali, l’associació Malaria No More farà entrega de 2.000 mosquiteres a la Fundació FC Barcelona per combatre aquesta malaltia a la zona, fruit de l’acord signat al mes d’agost passat entre les dues entitats.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana