Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


'Passions al volant', a Barça TV


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

16.03.2009 17:21

'Passions al volant', a Barça TV

www.fcbarcelona.cat


Barça TV estrena aquest dimarts, a les 22.00 h, una segona edició dels reportatges de col•lectius que viuen intensament el Barça. En aquesta ocasió, els protagonistes de l’espai, els taxistes.


Si al febrer va ser la Penya de Mercabarna que il·lustrava, en l’espai Porta 104 de Barça TV, les sensacions i emocions que produeix en el dia a dia dels treballadors d’aquest emblemàtic mercat majorista de Barcelona, aquest març els protagonistes són els taxistes del Sindicat del Taxi de Catalunya.

Personatges entranyables

mercat_de_passions4.jpgAixí, a través de les jornades diàries de dos conductors de taxi i un altre soci molt especial de la Penya Barcelonista del Taxi, presentem el Barça urbà i el Barça viscut al voltant.

Amb el reportatge Passions al voltant, l’espai vol apropar-nos a la vida quotidiana d’aquest col•lectiu i, alhora, vol traslladar-nos a través de la vida dels seus protagonistes, en Francisco, en Jordi i en Sergi, a un circuit emocional per la ciutat de Barcelona.

mercat_de_passions2.jpgEs parla del Barça i del futbol com a vehicle d’expressió de sentiments, d’emocions fortes i que alhora serveix per establir lligams estrets entre membres d’una mateixa professió.
'Passions al volant', a Barça TV
Estrena i altres emissions
El reportatge Passions al volant s’estrena aquest dimarts, a les 22.00 h. S’emetrà durant tota la setmana. Així, per exemple, dimecres es podrà veure a les 13.30 i a les 19.30; dijous a les 12.00 i divendres 11.00 i a les 21.00 h.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana