Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La UEFA advoca per la protecció del planter


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

10.03.2009 12:59

La UEFA advoca per la protecció del planter

www.fcbarcelona.cat


El president Joan Laporta, present en el Consell Estratègic de la UEFA aquest dilluns a Nió, amb la protecció del planter com a tema principal de la cimera.


El Barça va mostrar aquest dilluns, un cop més, la seva implicació i lideratge en els òrgans de decisió del futbol europeu i per extensió mundial, ja que va ser el president Joan Laporta qui va encapçalar la representació dels clubs d’ECA en la reunió del Consell Estratègic de la UEFA.

Els traspassos, a partir dels 18 anys

Així, el tema principal d’aquesta cimera celebrada ahir a Nió (Suïssa) va ser la protecció dels joves talents i del planter dels clubs. El Consell Estratègic de la UEFA va arribar a l’acord que no hi hagi traspassos internacionals de jugadors per sota dels divuit anys.

També es van tractar altres temes com el control financer dels clubs a través del model de llicències, per tal d’evitar els avantatges competitius de clubs que es beneficien d'una estructura financera poc sanejada. És per això que es va parlar de la revisió de llicències UEFA; és a dir, de les mesures de control per garantir un equilibri competitiu entre els clubs, i que els paràmetres siguin iguals entre els clubs que participen en les diferents competicions.
Foto: Arxiu.
Foto: Arxiu.
Platini, present
Joan Laporta, com a vicepresident de l’European Clubs Association (ECA), va ser el màxim representant dels clubs europeus punters i, entre d’altres assistents, en aquesta cimera a Suïssa destaca la presència del president de la UEFA, Michel Platini.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana