Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Entrades per a la final de Copa a València


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

04.03.2009 23:45

Entrades per a la final de Copa a València

www.fcbarcelona.cat


El club informa que els terminis de sol·licitud d'entrades per a la final de Copa es concretaran un cop la Real Federación Española de Fútbol determini el nombre exacte d'entrades que tindrà cada finalista, així com el preu de les localitats.


El FC Barcelona resta, doncs, pendent de la convocatòria de la RFEF als clubs finalistes per tal d'anunciar el calendari definitiu perquè els socis comencin a sol•licitar les entrades al club.

Sol•licitud d'entrades

El procés serà exclusiu per als socis del club, que hauran de fer la sol·licitud mitjançant un formulari disponible, d’aquí a pocs dies, al lloc web www.fcbarcelona.cat. Com és habitual, cada soci podrà fer una única petició d’una entrada al seu nom. La sol·licitud, per a la qual serà necessària un número de targeta bancària, es podran fer de manera independent o amb agrupacions de fins a quatre socis en un mateix formulari.

Sorteig públic

Un cop finalitzat el període d’inscripció, en cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, es farà un sorteig davant de notari entre tots els socis inscrits. Posteriorment, el club comunicarà als socis agraciats el procés per recollir les entrades.

Penyes

Properament, des del Departament de Penyes es comunicarà, a través dels canals de comunicació habituals del club, el procés específic de sol·licitud d'entrades per a aquest col·lectiu d'aficionats. En aquest comunicat també s'informarà de la forma de pagament i de la recollida de les entrades. Fins aquesta data, les sol·licituds que arribin al club no seran vàlides.
Entrades per a la final de Copa a València
Caravana blaugrana a València
El FC Barcelona també està treballant, conjuntament amb el RACC, agència oficial de viatges, en l'organització de diverses opcions per fer el trasllat fins a València. Tot i que les localitats es vendran de manera independent als diferents paquets de viatge, el club oferirà diverses opcions perquè els aficionats del Barça es desplacin en caravana fins a València.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana