Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Barça desestima la candidatura de l'MLS


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

03.03.2009 21:35

El Barça desestima la candidatura de l'MLS a Miami

www.fcbarcelona.cat


Segons un comunicat oficial del FC Barcelona, la Major League Soccer (MLS), el FC Barcelona i l’empresari Marcelo Claure han acordat conjuntament desestimar la candidatura de Miami com a nova franquícia en el procés d’expansió de l’MLS.


A continuació reproduïm íntegre el comunicat oficial del FC Barcelona:

“La Major League Soccer (MLS), el FC Barcelona i l’empresari Marcelo Claure han acordat conjuntament desestimar la candidatura de Miami com a nova franquícia en el procés d’expansió de l’MLS. Després d’unes extenses negociacions i d'una avaluació conjunta, s’ha pres aquesta decisió perquè en aquests moments no és viable, a causa de les adverses condicions del mercat, fundar un nou equip de l’MLS al sud de Florida al 2010.

Tot i això, el FC Barcelona manté el seu compromís amb l’MLS i amb el mercat dels Estats Units i continuarà treballant amb aquesta organització i amb Marcelo Claure en altres projectes relacionats amb el futbol.

“Vull agrair al FC Barcelona i a Marcelo Claure l’esforç realitzat de portar un equip d’expansió a la ciutat de Miami”, ha comentat el Comissionat de l’MLS, Don Garber.

“El FC Barcelona -ha afegit el màxim responsable de la lliga nord-americana- és un dels clubs esportius més ben gestionats i estratègicament dirigits en el món de l’esport i agraeixo l’oportunitat que hem tingut de treballar amb ells i amb Marcelo Claure durant els últims mesos.”

Per la seva part, el director general corporatiu del FC Barcelona, Joan Oliver, ha comentat que el mercat dels Estats Units continua sent una prioritat per al FC Barcelona: “Continuarem el nostre acord de promoció i marketing amb el Soccer United Marketing (l’empresa que gestiona comercialment l’MLS) i buscarem altres maneres de reforçar la nostra relació amb aquesta organització, així com amb tots els aficionats del futbol als Estats Units.”

L’empresari Marcelo Claure també s’ha expressat en aquesta línia: “Jo reitero la meva confiança en l’MLS i el futur de futbol professional als Estats Units, sobretot al Sud de Florida”. “Malgrat no poder tirar endavant aquesta iniciativa en aquesta ocasió degut a diverses raons, continuaré treballant amb el FC Barcelona en altres projectes de futbol al Sud de Florida”, ha afirmat.”
El Barça desestima la candidatura de l'MLS a Miami


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana