Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Premi a l’Esportivitat per als veterans


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

03.03.2009 17:53

Premi a l’Esportivitat per als veterans

Míriam Nadal


L’Agrupació Barça Veterans ha rebut aquest dimarts el Premi Ernest Lluch a l’Esportivitat. Una nova distinció en l’any del seu cinquantè aniversari.


Aquest dimecres, l’Agrupació Barça Veterans ha estat distingida amb el Premi Ernest Lluch a l’Esportivitat. La Fundació Ernest Lluch, a proposta de la seva Comissió Esportiva, atorga un guardó per reconèixer les trajectòries i gestos que honoren l’esport i que se situen en continuïtat amb el pensament o acció pública del polític català assassinat per ETA.

Un suport ferm als exjugadors

QM3D9151.jpgAmb la concessió d’aquest premi, la Fundació Ernest Lluch valora que des de la seva fundació, l’any 1959, l’Agrupació Barça Veterans (ABV) ha realitzat un estimable treball d’articulació social per a aquelles persones de l’entorn blaugrana que van dedicar part de la seva joventut a l’esport i van fer del futbol la seva professió. Saber promoure accions de solidaritat per atendre les necessitats dels exjugadors professionals, així com vetllar pel seu benestar i el de la seva família, des d’un punt de vista econòmic, mèdic, social i laboral, han estat els mèrits assenyalats de l’Agrupació des d’aquesta Fundació.

Un premi que els dóna força

Pel president de l’Agrupació, Ramon Alfonseda, és una distinció que els encoratja a seguir treballant dia a dia pels exesportistes de l’entitat. “Aquest premi és el reconeixement a tota la història de l’Agrupació i a totes les persones que la fan possible. Estem molt orgullosos de rebre aquest premi”, ha subratllat el també exdavanter blaugrana.

L’entrega del guardó ha estat aquest dimarts al migdia a la Sala Pierre de Coubertin del Museu Melcior Colet, en un acte presidit per la Secretaria General de l’Esport, Anna Pruna i el president de la Comissió Esportiva de la Fundació Ernest Lluch, Romà Cuyàs, i el president de la UFEC, David Moner. El directiu de l’àrea social, Xavier Bagués, ha acompanyat els veterans en aquest acte.
Premi a l’Esportivitat per als veterans
Una nova distinció ‘en blaugrana’
No és el primer cop que el Barça és distingit amb aquest premi, ja que, el 2003, la primera plantilla de futbol del club va ser guardonada amb aquest mateix premi per haver-se pronunciat públicament contra la guerra i a favor de la pau i l’any 2007, en la darrera edició, va ser l’ Albert Puig , ara tècnic de l’Infantil B, qui va ser distinguit per l‘actitud pedagògica i de joc net mostrada en el decurs d’un partit de màxima rivalitat entre els alevins del FC Barcelona i el RCD Espanyol.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana