Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Final de la Champions: entrades a la venda


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

02.03.2009 13:43

Les entrades de la final de la Champions, a la venda

www.fcbarcelona.cat


Des d’aquest dilluns 2 de març i fins al 16 de març, la UEFA posa a la venda a través del lloc web 10.000 entrades per a la final de la Lliga de Campions que es disputarà a Roma el dia 27 de maig.


El procés de compra, que és obert al públic en general, es pot fer únicament a través del lloc web de la UEFA, uefa.com. Els interessats a adquirir una de les 10.000 entrades disponibles han d’omplir un formulari que trobaran al web de la UEFA. Cada aficionat tindrà dret a un màxim de dues entrades.

En el cas que la demanda superi l’oferta, es durà a terme un sorteig entre tots els inscrits.

Entre els 70 i 200 euros

Final_Roma.jpgEl preu de les entrades oscil•la entre els 200 i els 70 euros, en funció de la categoria. Les entrades de Categoria 1 (centrades) costen 200 euros; les de la Categoria 2 (bàsicament als córners), 140 euros; les de Categoria 3 (en els gols), 90 euros; i finalment 70 euros per als discapacitats.
Foto: uefa.com
Foto: uefa.com
Equips finalistes, 60% de l’aforament
Els dos equips que arribin a la final de la Lliga de Campions tindran a la seva disposició 20.000 entrades cadascun, un 60% de l’aforament. L’Estadi Olímpic de Roma té capacitat per a 67.000 espectadors. Així doncs, la distribució de les entrades és de 40.000 localitats per als equips finalistes, 10.000 entrades per al públic en general –les que aquest dilluns 2 de març es posen a la venda- i les 17.000 restants per als compromisos de la UEFA, el comitè organitzador local, les federacions nacionals i els socis comercials.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana